Praėjusios paros avarijose sužaloti 3 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad kovo 24 dieną, trečiadienį, užregistruoti, pirminiais duomenimis, 34 eismo įvykiai. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės eismo įvykių, pirminiais duomenimis, neįvyko.

 Praėjusios paros avarijose sužaloti 3 žmonės.<br> LKPT nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužaloti 3 žmonės.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 25, 2021, 10:23 AM, atnaujinta Mar 25, 2021, 10:25 AM

Transporto priemonių susidūrimų su į kelią įbėgusiais gyvūnais – 9 atvejai (Vilniuje ir Kėdainių, Pakruojo, Pasvalio, Radviliškio – 2 (abu magistraliniame kelyje A9 Panevėžys–Šiauliai), Rokiškio (2), Šilutės rajonuose).

Pirminiais duomenimis, 3-uose eismo įvykiuose sužeisti 3 žmonės. Tamsiuoju paros metu – 1 įvykis, Vilniuje – 2 eismo įvykiai.

Popietę, Klaipėdos rajone, kelyje Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda, maršrutinis autobusas „Neoplan N 316“, vykęs maršrutu Šilutė–Priekulė–Klaipėda, pervažiavo išlipusio ir vėliau vėl įlipti į autobusą bandžiusio vyro kojos pėdą. Nukentėjo 39 metų eismo dalyvis (nustatytas 1,66 promilės neblaivumas), jis paguldytas į ligoninę. Autobusą vairavo 64 metų vyras.

Vakare, po šeštos, Vilniuje, Ukmergės gatvėje, automobilio „Ford Focus“ 44 metų vairuotojas, persirikiuodamas iš pirmosios eismo juostos į antrąją, nedavė kelio ja važiavusiam automobiliui „Audi“, kurio 27 metų vairuotojas, vengdamas susidūrimo, keitė važiavimo kryptį ir susidūrė su trečiąja eismo juosta važiavusiu motociklu „Honda“. Nukentėjo šios transporto priemonės 28 metų vairuotojas (nuvežtas į ligoninę).

Prieš aštuntą vakaro, sostinėje, Laisvės prospekte (apšviestas), 20 metų vaikinas automobiliu „Opel Astra-G-CC“ sukdamas į dešinę susidūrė su dviračių taku važiavusiu dviračiu. Nukentėjo ir į ligoninę nuvežtas dvirate transporto priemone važiavęs 34 metų vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.