Praėjusios paros avarijose sužeisti 4 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad kovo 25 d., ketvirtadienį, pirminiais duomenimis, 3-uose eismo įvykiuose sužeisti 4 žmonės (vairuotojai ir keleivis). Visi eismo įvykiai įvyko esant sausai kelio dangai. Viename įvykyje nukentėjo 2 eismo dalyviai. Pirminiais duomenimis, Kaune – 2 įvykiai.

 Praėjusios paros avarijose sužeisti 4 žmonės.<br> LKPT nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužeisti 4 žmonės.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2021, 10:54 AM, atnaujinta Mar 26, 2021, 10:56 AM

Prieš vidurdienį, Kaune, Marijampolės plento ir Raudonojo Kryžiaus gatvės sankryžoje, krovininis automobilis „Fiat Ducato“ (iki 3,5 t), vairuojamas 30 metų Baltarusijos Respublikos piliečio, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio „Opel“ markės automobilio ir su juo susidūrė. Nukentėjo lengvojo automobilio 57 metų vairuotoja.

Prieš šeštą vakaro, Kaune, V. Krėvės prospekte, neblaivaus (1,49 promilės), neturinčio teisės vairuoti 34 metų vyro vairuojamas automobilis BMW X3 atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį „VW Golf“. Nukentėjo ir į ligoninę nuvežta „Golfą“ vairavusi 21 metų mergina.

Po vidurdienio, Vilkaviškio rajone, kelyje Vilkaviškis–Gražiškiai, vairuojamo automobilio „Audi A6“ nesuvaldė 20 metų vaikinas. Tiesioje įkalnėje „Audi“ nuvažiavo nuo kelio į dešinę pusę ir atsitrenkė į medį. Nukentėjo vairuotojas ir 19 metų keleivė.

Pirminiais duomenimis, per parą – 36 eismo eismo įvykiai, dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 2 (Kaune ir Kauno r., Virbališkių k.). Transporto priemonių susidūrimų su į kelią įbėgusiais gyvūnais – 8 atvejai (Utenoje ir Alytaus, Klaipėdos, Kretingos (magistraliniame kelyje A11 Šiauliai–Palanga), Prienų (magistraliniame kelyje A16 Vilnius–Prienai–Marijampolė), Trakų, Utenos (2) rajonuose).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.