Rietavo savivaldybėje „VW Passat“ nuskriejo į upę – medikų pagalbos prireikė trims vyrams

Trys žmonės nukentėjo sekmadienį Rietavo savivaldybėje nesuvaldytam automobiliui „VW Passat“ nuo kelio nuskriejus į upę. Vienas iš trijų vyrų nukentėjo sunkiai.

Rietavo savivaldybėje „VW Passat“ nuskriejo į upę – medikų pagalbos prireikė trims vyrams.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Rietavo savivaldybėje „VW Passat“ nuskriejo į upę – medikų pagalbos prireikė trims vyrams.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-03 10:21, atnaujinta 2021-05-03 14:44

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities VPK, gegužės 2 d. apie 11 val. 32 min., Rietavo savivaldybėje, Pjaulių kaime, kelio Kryžkalnis-Rietavas-Vėžaičiai 49 km, automobilio „VW Passat“ vairuotojas, pirminiais duomenimis, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į upės šlaitą.

Įvykio vietoje prie automobilio rastas gulintis 1988 m. gimęs vyras, kuris dėl patirtų sužalojimų gydomas ligoninėje.

Liudytojams nurodžius, kad automobiliu važiavo dar du asmenys, kurie iš įvykio vietos pasišalino, iš namų į ligoninę buvo nuvežtas ir paguldytas 1992 m. gimęs vyras. Dar vienas vyras (gim. 1999 m.) vykti į ligoninę atsisakė.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas nformavo, kad į įvykio vietą buvo iškviesti ir ugniagesiai. Jiems buvo pranešta, kad nuo kelio į upę nuvažiavo automobilis, vairuotojas ištrauktas.

Atvykus gelbėtojams nustatyta, jog nuo kelio į upę nuvažiavo automobilis „VW Passat“.

Iki ugniagesių atvykimo pravažiuojantys žmonės iš automobilio ištraukė vyrą, kuris buvo praradęs sąmonę. Vyras paguldytas ant neštuvų, nuneštas ir įkeltas į greitosios pagalbos automobilį.

Vietinis gyventojas traktoriumi automobilį ištraukė iš upės, ugniagesiai atjungė akumuliatorių.

Vandenyje išsiliejusių naftos produktų nebuvo.

Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.