Kraupi avarija Alytaus rajone: motociklas su jauna pora nulėkė į griovį, mergina – reanimacijoje Skaudi nelaimė – ir Pakruojo krašte

Pakruojo ir Alytaus rajonuose savaitgalį įvyko dvi skaudžios avarijos, kurių metu buvo sužeistos keturios moterys. Vienos jų, važiavusios motociklu, būklė itin sunki, ji gydoma reanimacijoje.

 Per avarijas Alytaus ir Pakruojo rajonuose sužeisti 4 žmonės, ypač sunki jaunos motociklo keleivės būklė.<br> M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
 Per avarijas Alytaus ir Pakruojo rajonuose sužeisti 4 žmonės, ypač sunki jaunos motociklo keleivės būklė.<br> M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-16 11:30

Šeštadienio popietę kelio Pakruojis-Smilgiai 5-jame kilometre „Audi A6“ vairavęs 23 metų jaunuolis, draudžiamoje vietoje lenkdamas kitą automobilį, rėžėsi į priešais atvažiuojantį „Audi A6 Avant“.

Per avariją buvo sunkiai sužeista „Audi“ vairavusi 28 metų mergina, kuriai nustatyti dubens kaulų ir juosmens slankstelių lūžiai. Šiaulių ligoninėje atsidūrė ir dvi šio automobilio keleivės – 49 metų moteriai lūžo krūtinkaulis, o jos bendraamžei be krūtinkaulio lūžio nustatytas ir smegenų sukrėtimas.

Pirminiais duomenimis, avarijos kaltininkas buvo blaivus.

Šeštadienio vakarą nelaimė įvyko ir Alytaus rajone, kelyje Seirijai-Simnas-Igliauka – vairuodamas motociklą „Suzuki“, 29 metų marijampolietis nuvažiavo į griovį ir apsivertė.

Per avariją buvo sužeista kartu su juo motociklu važiavusi 23 metų mergina, kuri dėl daugybinių sužalojimų gydoma Alytaus ligoninės reanimacijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.