Savaitgalio avarijose 2 žmonės žuvo, dar 66 buvo sužaloti

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad savaitgalį, birželio 18–20 dienomis, pirminiais duomenimis, policijos pareigūnai užregistravo 50 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo eismo dalyviai.

 Savaitgalio avarijose 2 žmonės žuvo, dar 66 buvo sužaloti.<br> LKPT nuotr.
 Savaitgalio avarijose 2 žmonės žuvo, dar 66 buvo sužaloti.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2021, 4:52 PM, atnaujinta Jun 21, 2021, 5:00 PM

Šių eismo įvykių metu 2 žmonės žuvo ir 66 buvo sužeisti.

Penktadienis

Apie 5 val. 51 min. Rokiškyje, Panevėžio gatvėje, 35 metų vyro vairuojamas automobilis „Volvo S60“, važiuodamas šalutiniu keliu, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio mopedo „Gilera Runner 50“ ir susidūrė su juo. Eismo įvykio metu nekentėjo 23 metų mopedo vairuotoja.

Apie 7 val. 27 min. Kaune, Raudondvario plente, 42 metų moters vairuojamas automobilis „Ford Focus“, išvažiuodamas į kelią iš šalia esančios teritorijos, nepraleido dviračių taku važiavusio dviratininko ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu nukentėjo 55 metų dviratininkas.

Apie 13 val. 06 min. Raseiniuose, Aguonų gatvėje, nenustatyto automobilio vairuotojas su automobilio dešinės pusės užpakalinio vaizdo veidrodėliu kliudė šalikele einantį 33 metų pėsčiąjį ir jį sužalojo. Vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Apie 12 val. 38 min. Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje, 55 metų vyro vairuojamas krovininis automobilis „Man TGS 41.440“, pirminiais duomenimis, nepasirinko saugaus greičio dėl ko atsitrenkė į priekyje važiavusį ir sustojusį automobilį „Iveco 65C17“. Nuo smūgio automobilis „Iveco 65C17“ atsitrenkė į priekyje sustojusį automobilį „Mercedes Benz“. Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Iveco 65C17“ 63 metų vairuotojas.

Apie 15 val. 38 min. Vilniuje, Dzūkų gatvėje, 35 metų vyro vairuojamas automobilis „Toyota Yaris“, partrenkė į pėsčiųjų perėją įžengusią pėsčiąją. Eismo įvykio metu nukentėjo 11 metų pėsčioji.

Apie 19 val. 59 min. Vilniuje, Antakalnio gatvėje, 25 metų troleibuso „Solaris Trollino 12“ vairuotojas, partrenkė neleistinoje vietoje į važiuojamąją kelio dalį įžengusį pėsčiąjį. Eismo įvykio metu nukentėjo 33 metų pėsčiasis.

Šeštadienis

Apie 9 val. 02 min. Druskininkų savivaldybėje, krašto kelyje Druskininkai–Leipalingis–Seirijai (29,87 km), automobilio „Nissan Almera“ vairuotojas, neatsižvelgęs į meteorologines eismo sąlygas, susidūrė su dešiniuoju važiuojamosios dalies kelkraščiu važiavusiu dviračiu. Eismo įvykio metu nukentėjo 72 metų dviratininkė. Automobilio vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Apie 11 val. 19 min. Jurbarko rajone, rajoniniame kelyje Stragutė–Eržvilkas–Bebirvai (14,62 km), 49 metų automobilio „Citroen C5“ vairuotojas, vilkdamas priekabą, pirminiais duomenimis, nepasirinko saugaus greičio ir nuvažiavęs nuo kelio vertėsi. Eismo įvykio metu žuvo kartu važiavęs 31 metų keleivis.

Apie 15 val. 15 min Palangoje, Žuvėdrų ir Gubojų gatvių sankryžoje, 20 metų moters vairuojamas automobilis „VW Passat“, važiuodamas šalutiniu keliu, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Audi A3“ ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu nukentėjo 61 metų automobilio „Audi A3“ vairuotojas.

Apie 18 val. 38 min. Kretingos rajone, rajoniniame kelyje Kartena–Kūlupėnai–Salantai (6,53 km), 62 metų autobuso „Setra 315 GT-HD“ vairuotojas partrenkė staigiai į važiuojamąją kelio dalį išbėgusį pėsčiąjį. Eismo įvykio metu nukentėjo 25 mėtų pėsčiasis.

Apie 18 val. 56 min. Kelmėje, Taikos gatvėje, 40 metų automobilio „VW Caravelle“ vairuotojas, partrenkė per nereguliuojamą pėsčių perėją važiavusiu dviračiu. Eismo įvykio metu nukentėjo 11 metų dviratininkas.

Sekmadienis

Apie 7 val. 11 min. Klaipėdoje, Tilžės gatvėje, 39 metų automobilio „Toyota Avensis“ vairuotoja, artėdama prie nereguliuojamos pėsčiųjų perėjos ir dviračių tako, nepraleido dviračio taku važiavusio dviratininko. Eismo įvykio metu buvo sužalotas 27 metų dviratininkas.

Apie 11 val. 02 min. Vilniuje, savanorių prospekte, 57 metų autobuso „Solaris Urbino 18“ vairuotojas, staigiai stabdė transporto priemonę, dėl ko griuvo ir susižalojo 62 metų keleivė.

Apie 14 val. 21 min. Skuodo rajone, krašto kelyje Mažeikiai–Skuodas (33,87 km), 47 metų automobilio „Opel Insignia“ vairuotojas, pirminiais duomenimis, išvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą susidūrė su automobiliu „Mazda 6“. Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Mazda 6“ 55 metų vairuotojas. Eismo įvykio metu taip pat buvo sužeistas automobilio „Opel Insignia“ vairuotojas ir keturi juo važiavę keleiviai bei vienas automobilio „Mazda 6“ keleivis.

Apie 15 val. Joniškio rajone, rajoniniame kelyje Joniškis–Linkaičiai–Staneliai–Gruzdžiai (1,0 km), 17 metų mopedo „Piaggio“ vairuotoja, sankryžoje, sukdama į kairę pusę, nesuvaldė mopedo ir virto ant šono. Eismo įvykio metu, pirminiais duomenimis, nukentėjo mopedo vairuotoja ir kartu važiavusi 12 metų keleivė.

Apie 23 val. 35 min. Kalvarijos savivaldybėje, rajoniniame kelyje Salaperaugis–Liubavas–Aleksandravas (5,0 km), 52 metų motociklo „Indian Spirit“ vairuotojas, kelio vingyje nepasirinko saugaus greičio ir nuvažiavęs nuo kelio apvirto. Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.