Šalčininkų r. prieš savaitę dingusį vyrą negyvą pievoje rado pareigūnų tarnybinis šuo

Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnų ieškotas dingęs vyras rastas negyvas. Jį aptiko patrulių tarnybinis šuo Foksas.

Vyras rastas negyvas.<br>Vilniaus apskr. VPK nuotr.
Vyras rastas negyvas.<br>Vilniaus apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2021, 4:36 PM

Birželio 29-osios rytą Vilniaus apskrities VPK Patrulių rinktinės patruliai bei Kriminalistinių tyrimų centro Kinologijos valdybos specialistas skubėjo į pagalbą Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnams – kolegoms nepavyko rasti dingusio vyro, todėl paieškai reikėjo pasitelkti tarnybinį šunį.

Beveik prieš savaitę, birželio 23 d. apie 12 val. keturiasdešimt septynerių metų vyras išėjo iš savo namų Dieveniškių seniūnijoje, Milkūnų kaime, ir dingo lyg į vandenį.

Paskutinį kartą vyras buvo pastebėtas Rudnios kaimo autobusų stotelėje. Pareigūnai dėjo daug pastangų nustatant dingusiojo buvimo vietas, sudarė galimą judėjimo schemą, tačiau vyro rasti nepavyko.

Netrukus patrulių tarnybinis šuo Foksas, apmokytas ieškoti žmogaus pagal jo kvapą, sureagavo į vėjo atpučiamą kvapą – jis sekė tolyn kvapo skleidimo šaltinio link ir už 20-40 m sustojo, sustingo, žvilgsnį nukreipęs į pievą. Pievoje pareigūnai aptiko ieškoto vyro kūną, o šalia jo – mobiliojo ryšio telefoną.

Policijos pareigūnai reiškia užuojautą vyro artimiesiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?