Su žmona susipykęs vyras net nepajuto, kaip sukėlė rimtą avariją ir pats atsidūrė ligoninėje

Vienas žmogus buvo sužalotas ketvirtadienį paryčiais Trakų rajone susidūrus dviem automobiliams. Viena mašina nuskriejo nuo kelio ir vertėsi. Pirminiais duomenis, avariją sukėlęs vyras buvo blaivus.

Su žmona susipykęs vyras net nepajuto, kaip sukėlė rimtą avariją ir pats atsidūrė ligoninėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Su žmona susipykęs vyras net nepajuto, kaip sukėlė rimtą avariją ir pats atsidūrė ligoninėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2021, 8:53 AM, atnaujinta Sep 30, 2021, 9:07 AM

Pranešimą apie nelaimę kelio Vilnius-Varėna 25 km policija ketvirtadienį gavo maždaug 5 val. 40 min. Buvo pranešta, kad susidūrus automobiliams, vienas jų nuskriejo nuo kelio ir vertėsi. Pasak pranešimo, per incidentą nukentėjo vyras, jis kraujuoja, vyrui reikia medikų pagalbos.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai rado susidūrusius automobilius „Volvo“ ir „Audi A4“. Automobilis „Audi“ buvo nuskriejęs nuo kelio, atsitrenkęs į medį ir apsivertęs.

Automobilio „Volvo“ vairuotojas (gim. 1999 m.) pareigūnams pasakojo, kad jis važiavo apie 90 km/val. greičiu, kai pastebėjo iš galo artėjančias kito automobilio šviesas ir netrukus pajuto stiprų smūgį į galą. Vaikinas per avariją nenukentėjo.

Greta apsivertusio „Audi“ pareigūnai rado jo kruviną vairuotoją (gim. 1986 m.). Jis sakė, kad važiavo apie 120 km/val. greičiu, tačiau daugiau nieko neprisimena.

Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai buvo blaivūs.

Sužalotas vyras išvežtas į ligoninę Vilniuje. Tuo tarpu pareigūnai susisiekė su jo žmona ir ši paaiškino, kad jie susipyko. Po konflikto vyriškis sėdo į automobilį ir kažkur išvažiavo. Pakeliui ir sukėlė avariją.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.