Telšių r. pensininko automobilis susidūrė su kita mašina, vairuotojas mirė ligoninėje

Vienas žmogus buvo sunkiai sužalotas ir vėliau nuo sužalojimų ligoninėje mirė pirmadienį Telšių rajone susidūrus dviem lengviesiems automobiliams.

Telšių r. pensininko automobilis susidūrė su kita mašina, vairuotojas mirė ligoninėje.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Telšių r. pensininko automobilis susidūrė su kita mašina, vairuotojas mirė ligoninėje.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2021, 9:14 PM, atnaujinta Oct 26, 2021, 9:26 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, spalio 25 d. apie 17 val. 10 min. Telšių r., Užgirių kaime, Ąžuolo Sodų 2-ojoje g., automobilis „Seat Cordoba“, vairuojamas vyro (gim. 1935 m.), išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Opel Insignia“, kurį vairavo kitas vyras (gim. 1992 m.).

Per eismo įvykį buvo sužalotas automobilio „Seat“ vairuotojas. Jis buvo nuvežtas į ligoninę ir dėl įvairių kūno sužalojimų apie 18 val. 30 min. čia mirė.

Antradienio rytą Policijos departamentas pateikė daugiau įvykio detalių. Kaip rašoma policijos pranešime, spalio 25 d. apie 17 val. 10 min. Telšių r., Užgirių kaime, automobilis „Seat Cordoba“, vairuojamas vyro (gim. 1935 m.), išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Opel Insignia“, kurį vairavo kitas vyras (gim. 1992 m.).

Eismo įvykio metu sužalotas „Seat Cordoba“ vairuotojas ir kartu važiavusi moteris (gimusi 1945 m.), kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę. Tą pačią dieną apie 18 val. 30 min. vyras ligoninėje mirė.

Automobilio „Opel“ vairuotojas, suteikus medicinos pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.