Praėjusios paros avarijose sužeisti 6 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad spalio 27 dieną, trečiadienį, pirminiais duomenimis, 6-uose eismo įvykiuose sužeisti 6 žmonės, tarp jų – 1 nepilnametis (pėsčiasis). Visi nukentėjusieji pėstieji. Pėsčiųjų perėjose sužeisti keturi pėstieji. Pirminiais duomenimis, mietuose – 5 įvykiai (Klaipėdoje – 2, Vilniuje, Kaune, Vilkaviškyje – po vieną).

Praėjusios paros avarijose sužeisti 6 žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Praėjusios paros avarijose sužeisti 6 žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-10-28 11:23, atnaujinta 2021-10-28 11:25

Naktį, apie trečią valandą, Kėdainių rajone, magistraliniame kelyje A8 Panevėžys–Aristava–Sitkūnai, vilkikas, vairuojamas Estijos piliečio kliudė ta pačia kryptimi, važiuojamąją kelio dalimi ėjusį pėsčiąjį. Pėsčiasis tamsiu paros metu, neapšviestame kelio ruože, nedėvėjo šviesą atspindinčios liemenės, buvo be atšvaitų, neturėjo šviečiančio žibinto, vilkėjo tamsios spalvos rūbais.

Ryte, Klaipėdoje, Liepų g., prie pėsčiųjų perėjos automobilis sustojo praleisti pėsčiąjį per pėsčiųjų perėją. Automobilis važiuojantis iš galo nepastebėjo sustojusios transporto priemonės ir atsitrenkė į automobilio galą. Automobilis nuo smūgio pariedėjo į prieki ir kliudė pėsčiąjį.

Vilniuje, Kapsų g. automobilis kliudė pėsčiąją, kuri pereidinėjo kelio važiuojamąją dalį neleistinoje vietoje.

Vilkaviškyje, apie 7 val. 30 min. automobilio „Hyundai“ vairuotojas nepastebėjo į pėsčiųjų perėją įžengusio nepilnamečio pėsčiojo ir su juo susidūrė.

Pavakaryje, Klaipėdoje, Taikos prospekte, automobilis partrenkė 71 metų pėsčiąją, ėjusią pėsčiųjų perėja.

Kaune, tamsiuoju paros metu, esant šlapiai kelio dangai automobilio „Citroen“ vairuotojas nepastebėjo į pėsčiųjų perėją įžengusios pėsčiosios ir ją partrenkė.

Pirminiais duomenimis, per parą užregistruoti 57 eismo įvykiai. Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais atvejų – 14.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.