Į pagalbą medikams skubėję Marijampolės ugniagesiai įklimpo patys – prireikė pagalbos

Marijampolės ugniagesiai pirmadienį skubėję į pagalbą įklimpusiems medikams patys turėjo kviesti papildomas pajėgas. Neeilinė gelbėjimo operacija vyko Marijampolės pakraštyje.

Į pagalbą medikams skubėję Marijampolės ugniagesiai įklimpo patys – prireikė pagalbos.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Į pagalbą medikams skubėję Marijampolės ugniagesiai įklimpo patys – prireikė pagalbos.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2022, 8:03 AM, atnaujinta Jan 4, 2022, 8:15 AM

Kaip pranešė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, pirmadienį apie 14 val. 41 min. Marijampolės ugniagesiai buvo iškviesti į miesto pakraštyje esančią Ramybės 4-ąją g. Buvo pranešta, kad užklimpo du greitosios pagalbos automobiliai.

Atvykę ugniagesiai medikus pabandė ištraukti ant kelio. Tačiau bandymas buvo nesėkmingas. Ugniagesių autocisterna nuslydo nuo kelio ir užklimpo.

Gelbėtojams patiems teko kviestis pagalbos. Tačiau kito ugniagesių automobilio gervė nepadėjo, jos pagalba nuslydusios autocisternos ištraukti ant kelio nepavyko. Ir tik į pagalbą pasikvietus dar vieną autocisterną, ši ištraukė visus įklimpusius automobilius.

Per šią operaciją buvo nuardyti greta kelio buvę metaliniai kuoliukai ir tvora, kad nebūtų padaryta gyventojų turtui daugiau žalos ir neapgadinti traukiami automobiliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.