Liūdna paieškų atomazga: laukuose aptiko prieš beveik mėnesį dingusio vyro kūną

Penktadienį priešpiet Kėdainių rajono laukuose žmonės aptiko mirusio vyresnio amžiaus vyro kūną. Tik vėliau nustačius jo asmenybę – gavus šeimos narių patvirtinimą – buvo konstatuota, kad tai dar 2021 metų gruodžio 20-osios rytą dingęs Kėdainių rajono gyventojas Alius Muzičiukas.

Policija.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Policija.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dimitrijus Kuprijanovas, rinkosaikste.lt

Jan 11, 2022, 7:59 PM

Informavo departamentas

Sausio 7 dieną apie 11 val. 40 min. Kėdainių rajono Gudžiūnų seniūnijos Senkaimio kaime, laukuose rastas mirusio vyriškio kūnas, pranešė Lietuvos policijos departamentas.

Tąkart policija informavo, jog apie 60–70 metų amžiaus vyro asmenybė kol kas nenustatyta, tačiau buvo pabrėžta, kad rastas kūnas be išorinių smurto žymių.

Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Atpažino artimieji

Tik vėliau nustačius vyro asmenybę – gavus šeimos narių patvirtinimą – buvo konstatuota, kad tai dar 2021 metų gruodžio 20-osios rytą dingęs Kėdainių rajono gyventojas A. Muzičiukas.

Vyro kūną atvyko atpažinti artimieji. A. Muzičiuko oficiali paieška buvo nutraukta. Pirminiais duomenimis, smurtinė mirtis neįtariama.

Didelės pastangos

Priminsime, kad gruodžio 20-osios rytą dingusio A. Muzičiuko nei policijos pareigūnai, nei artimieji ir šeimos bičiuliai nerado. Pareigūnai prašė ir visuomenės pagalbos, buvo pasitelkta žiniasklaida.

Ir nors vyro paieškai mestos didelės policijos pajėgos, sutelkti kaimynai ir visa giminė, tačiau vyras buvo dingęs kaip į vandenį, o artimieji vilties neprarado iki paskutinės minutės.

Pranešė policija

Apie Kėdainių rajone dingusį 76-erių A. Muzičiuką žiniasklaidai pranešė ir pagalbos paprašė policijos pareigūnai. Vyras gyveno Gudžiūnų seniūnijos Žilvičių kaime.

Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai metė dideles pajėgas, siekiant surasti dingusįjį. Buvo pasitelkti kinologai su šunimis.

Pareigūnai pliaupiant lietui kartu su kaimynais ir artimaisiais šukavo miškus, upių ir kitų vandens telkinių pakrantes. Dingusysis buvo ieškomas dideliu spinduliu aplink namus. Vyriškio paieškai pasitelkti ir dronai.

Labai daug pastangų ieškant dingusiojo dėjo ir kaimynai bei artimieji – pagalbos prašymas buvo išplatintas ir socialiniuose tinkluose.

Policijos pareigūnai dėkoja visiems už pagalbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.