Gausus lietus kėlė rūpesčių Kaišiadorių medikams ir gelbėtojams – prireikė traktoriaus

Pirmadienį Lietuvą užklupęs smarkus lietus sukėlė rūpesčių Kaišiadorių rajono greitosios pagalbos medikams ir ugniagesiams. Tarnyboms į pagalbą skubėjo vietos ūkininkas su traktoriumi.

Gausus lietus kėlė rūpesčių Kaišiadorių medikams ir gelbėtojams – prireikė traktoriaus.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Gausus lietus kėlė rūpesčių Kaišiadorių medikams ir gelbėtojams – prireikė traktoriaus.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2022, 9:04 AM, atnaujinta May 31, 2022, 9:18 AM

Kaip pranešė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, gegužės 30 d. apie 13 val. 41 min. ugniagesių pagalbos paprašė Kaišiadorių greitosios pagalbos medikai. Jie informavo, kad Mažųjų Juodiškių kaime, netoli geležinkelio bėgių užklimpo greitosios pagalbos automobilis.

Medikai vyko pas ligonį, kuriam sutriko širdies veikla. Todėl labai svarbu, kad medikai laiku jį pasiektų.

Į pagalba greitosios pagalbos medikams iš Rumšiškių buvo išsiųsta autocisterna, kurios pagalba ugniagesiai tikėjosi užklimpusius medikus ištraukti. Tačiau dėl gausaus lietaus viskas buvo taip pažliugę, kad įklimpo ir ugniagesių cisterna.

Į pagalbą įklimpusiems medikams ir ugniagesiams iš Kaišiadorių buvo išsiųsta dar viena cisterna. Su jos pagalba visų pirma buvo bandoma ištraukti kelią užblokavusią Rumšiškių gaisrinės mašiną. Ją traukiant, Kaišiadorių autocisternos gervės lynas.

Į pagalbą ugniagesiams ir medikams teko kviestis vietos ūkininką. Šis su traktoriumi išraukė užklimpusią Rumšiškių autocisterną. Ją traktorius su medikais nutempė ir iki ligonio namų apie 1,5 km.

Sąmoningas ligonis perduotas medikams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.