Per susidūrimą kelyje Jonava-Ukmergė žuvo vaikas, sužeisti dar 2 žmonės

Kelyje Ukmergė-Jonava sekmadienį susidūrus lengvajam automobiliui ir sunkvežimiui žuvo vaikas, dar du žmonės atsidūrė ligoninėje.

 Per susidūrimą kelyje Jonava-Ukmergė žuvo vaikas, sužeisti dar 2 žmonės.<br> Facebook/Kur mentai stovi?/Mindaugo L. nuotr.
 Per susidūrimą kelyje Jonava-Ukmergė žuvo vaikas, sužeisti dar 2 žmonės.<br> Facebook/Kur mentai stovi?/Mindaugo L. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 26, 2022, 9:01 PM, atnaujinta Jun 27, 2022, 8:42 AM

Pranešimas apie avariją buvo gautas sekmadienį apie 13 val. Buvo pranešta, kad kelyje Jonava-Ukmergė susidūrė vilkikas ir lengvasi automobilis „Volvo“. Pasak pranešimo, per avariją nukentėjo žmonės, skubiai reikia medikų pagalbos.

Medikams atskubėjus į avarijos vietą paaiškėjo, kad per susidūrimą nukentėjusiam vaikui (gim. 2016 m.) padėti jau niekas nebegali. Vaikas buvo miręs.

Greitosios pagalbos medikai į ligoninę išvežė du suaugusius. 

Smūgio būta labai stipraus. Lengvasis automobilis po susidūrimo buvo visiškai sumaitotas. Mašina buvo nublokšta nuo kelio į šalikelę, ten apsivertė. Šalikelėje atsidūrė ir vilkiko kabina, jo puspriekabė liko ant kelio.

Avariją smarkiai sutrikdė eismą judriame kelyje. Tuo tarpu policija iki pat pirmadienio ryto visiškai nematė reikalo pranešti apie įvykį ir informuoti visuomenę apie tragišką nelaimę.

Tik pirmadienio rytą Policijos departamentas pateikė daugiau įvykio detalių. Kaip rašoma policijos pranešime, birželio 26 d. apie 12 val. 55 min. Jonavos r., kelio Kaunas-Zarasai-Daugpilis 37-ame km, automobilis „Volvo XC90“, vairuojamas vyro (gim. 1975 m.), išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su vilkiku DAF, vairuojamu vyro (gim. 1975 m.).

Per eismo įvykį žuvo automobiliu „Volvo XC90“ važiavęs vaikas (gim. 2016 m.) bei sužaloti kartu važiavę vyras (gim. 1987 m.) ir moteris (gimusi 1987 m.), kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Įtariamasis po apklausos paleistas.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.