Sostinėje atsivėrusi smegduobė prarijo dalį automobilio: „Tokie įvykiai pasitaiko retai“

Pirmadienio popietę Vilniuje, važiuojamojoje kelio dalyje, atsiradusi smegduobė prarijo automobilio ratą. Sutvarkyti šią įlūžusią kalio dangą gali prireikti ir keliolikos valandų.

 Sostinėje atsivėrusi smegduobė prarijo dalį automobilio: „tokie įvykiai pasitaiko retai“.<br>Facebook/reidas vilniuje/Miroslovo S. nuotr.
 Sostinėje atsivėrusi smegduobė prarijo dalį automobilio: „tokie įvykiai pasitaiko retai“.<br>Facebook/reidas vilniuje/Miroslovo S. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-06-27 17:19, atnaujinta 2022-06-27 17:39

Apie atsivėrusią duobę Vilniuje, Naugarduko gatvėje, Vilniaus apskrities VPK pranešimą gavo dar pirmadienio popietę apie 13 val. 20 min.

Tąkart pranešėjas informavo, jog Žemaitės ir Naugarduko gatvių sankryžoje atsirado duobė. Kaip naujienų portalas lrytas.lt sužinojo iš vietinės policijos, pranešėjas taip pat baiminosi, kad kiti eismo dalyviai įvažiavę į įgriuvą gali apgadinti savo vairuojamas transporto priemones.

Nepraėjus nė valandai, Vilniaus apskrities VPK pasiekė pranešimas apie įvykusią nelaimę: kelyje atsivėrusi įgriuvą, toje pačioje Naugarduko gatvėje, prarijo lengvojo automobilio priekinį ratą. Apie įvykį maždaug 14 val. 07 min. informavo pats automobilio vairuotojas.

Į įvykio vietą buvo skubiai išsiųstas policijos ekipažas ir informaciją dėl susiklosčiusią situaciją išsyk perduota Vilniaus miesto tvarkymo įmonei UAB „Grinda“.

Kaip situaciją komentuoja UAB „Grinda“ Komunikacijos departamento vadovas Egidijus Steponavičius, likviduoti šią problemą stengiamasi, kuo greičiau ir operatyviau.

„Mūsų darbuotojai jau įvykio vietoje, jie atlieka pirminį vertinimą. Norime lokalizuoti vietą, kad ten neįsmuktų kitos transporto priemonės. Tokius dalykus stengiamės sutvarkyti labai operatyviai ir greitai“, – komentuoja E.Steponavičius.

Tačiau anot E.Steponavičiaus, pašalinti kelio pažeidimą gali prireikti net keliolikos valandų.

„Viskas priklausys nuo to, kokio pobūdžio yra pažeidimas. Darbai gali užtrukti nuo kelių iki keliolikos valandų“, – pasakoja E.Steponavičius.

E.Steponavičiaus manymu, įgriuvos atsiradimui įtakos galėjo turėti ir Vilniaus gatves skalavusios liūtys.

„Iš dalies šitai gali būti susiję su liūtimis, bet šiuo atveju, man tikrai būtų labai sudėtinga spręsti, kas ten atsitiko ir kokio pobūdžio avarijos likvidavimo priemonių gali reikėti“, – sako E.Steponavičius.

Taip pat UAB „Grinda“ Komunikacijos departamento vadovas teigia, kad kelio įgriuvos pasitaiko pakankamai retai, tad tokio pobūdžio nelaimės Vilniuje nėra dažnos.

„Tokie įvykiai pasitaiko retai, reikėtų gerokai pagalvoti, kada buvo įvykęs toks įspūdingesnis atvejis“, – priduria E.Steponavičius.

Kaip informuoja Vilniaus apskrities VPK, įvykio metu automobiliu važiavę žmonės sužeisti nebuvo. Nukentėjusiųjų – išvengta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.