Joniškyje mažametis paspirtuku išlėkė į gatvę ir atsitrenkė į automobilį: berniukas atsidūrė ligoninėje

Ketvirtadienio rytą Joniškyje mažametis paspirtuku išvažiavo į gatvę ir atsitrenkė į automobilį. Po susidūrimo mažametis patyrė atvirą blauzdos lūžį.

Joniškyje mažametis paspirtuku išlėkė į gatvę ir atsitrenkė į automobilį: berniukas atsidūrė ligoninėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Joniškyje mažametis paspirtuku išlėkė į gatvę ir atsitrenkė į automobilį: berniukas atsidūrė ligoninėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2022, 10:30 AM

Rugpjūčio 4 d. apie 11 val. 16 min. Joniškyje, Spaudos gatvėje, mažametis berniukas (gim. 2014 m.) elektriniu paspirtuku išvažiavo į gatvę ir atsitrenkė į moters (gimusi 1994 m.) vairuojamą automobilį „Volvo XC90“.

Kaip praneša Šiaulių apskrities VPK, mažametis dėl blauzdos atviro lūžio paguldytas į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko kliniką.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.