Kraupi avarija Klaipėdos r.: sutraiškytas sunkvežimio žuvo lengvojo automobilio vairuotojas

Vienas žmogus žuvo penktadienį Klaipėdos rajone susidūrus sunkvežimiui ir lengvajam automobiliui. Įvykio vietoje prireikė gelbėtojų.

 Kraupi avarija Klaipėdos r.: sutraiškytas sunkvežimio žuvo lengvojo automobilio vairuotojas.<br> Facebook/Klaipėdos reidai II/Simonos K. nuotr.
 Kraupi avarija Klaipėdos r.: sutraiškytas sunkvežimio žuvo lengvojo automobilio vairuotojas.<br> Facebook/Klaipėdos reidai II/Simonos K. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2022, 3:00 PM, atnaujinta Aug 5, 2022, 4:48 PM

Kaip lrytas.lt sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente, pranešimas apie avariją Klaipėdos r., Dovilų seniūnijoje, Šiūparių kaime gautas apie 13 val. 43 min. Buvo pranešta, kad susidūrė sunkvežimis ir lengvasis automobilis, jo vairuotojas gali būti prispaustas.

Atvykus gelbėtojams paaiškėjo, kad susidūrė sunkiasvoris MAN ir lengvasis automobilis „Toyota“. Lengvojo automobilio vairuotojas buvo prispaustas.

Ugniagesiai panaudojo hidraulinę gelbėjimo įrangą, žmogų išlaisvino ir perdavė jį medikams. Medikai konstatavo vyro (gim. 1947 m.) mirtį.

Policija pradėjo avarijos aplinkybių tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.