Praėjusios paros avarijose sužeista 10 žmonių

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad gruodžio 14 d., trečiadienį, pirminiais duomenimis, 10 žmonių sužeista 7 eismo įvykiuose. Viename įvykyje nukentėjo 3 žmonės, kitame – 2. Visi įvykiai – miestuose. Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 4, užvažiavimų ant pėsčiųjų – 1. Visi įvykiai įvyko esant apsnigtai kelio dangai, tamsiuoju paros metu – 3.

 Praėjusios paros avarijose sužeista 10 žmonių.<br> LKPT nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužeista 10 žmonių.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2022, 11:08 AM, atnaujinta Dec 15, 2022, 11:11 AM

Prieš aštuntą ryto, Šiauliuose, Pramonės ir Metalistų gatvių sankryžoje, į kairę (užsidegus geltonam šviesoforo signalui) sukęs automobilis „Audi A6“ susidūrė su priešinga kryptimi tiesiai važiavusiu automobiliu „BMW X Reihe“. Nukentėjo ir į ligoninę nuvežti 57-erių ir 21 metų vairuotojai.

Prieš devintą ryto, sningant, Jonavoje, J.Basanavičiaus gatvėje, iš krovininio automobilio „Iveco“ (iki 3,5 t), vairuojamo 67 metų vyro, iškrito lenta, kuri kliudė važiavusį automobilį „Dacia“. Per įvykį nukentėjo šio automobilio 48 metų vairuotojas, 54-erių ir 55-erių keleiviai. Medinės lentos buvo vežamos atviroje priekaboje.

Devintą ryto, Kaune, Taikos prospekte, 23 metų Ukrainos pilietis, vairuodamas automobilį „Toyota Prius“ ir persirikiuodamas, nedavė kelio gretima eismo juosta ta pačia kryptimi važiavusiam automobiliui „BMW 120“ ir su juo susidūrė. Nukentėjo BMW 24 metų vairuotoja.

Popietę, Panevėžyje, Respublikos gatvėje, miesto maršrutinio autobuso „Evobus“ 64 metų vairuotojas, išvažiuodamas iš stotelės, staiga stabdė, tuo metu salone pargriuvo stovėjusi keleivė. Susižeidė ir į ligoninę paguldyta 82 metų moteris.

Pavakarę, Kaune, Sukilėlių prospekto ir Žeimenos gatvės sankryžoje, automobilis „Opel“, sukdamas į kairę, įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su „Audi“, vairuojamu 38 metų vyro. Nukentėjo „Opelio“ 26 metų vairuotoja.

Prieš septintą vakaro, Panevėžyje, Klaipėdos ir Savitiškio gatvių sankryžoje, 60 metų vyro vairuojamas automobilis „Audi A4“ suko į kairę, nepraleido priešpriešinio eismo juosta važiavusio automobilio „Honda Accord Tourer“, vairuojamo 31 metų vyro, ir su juo susidūrė. Nuo smūgio „Honda“ trenkėsi į automobilį „KIA“, vairuojamą 53-ejų vyro. Nukentėjo „Hondos“ 22 metų keleivė.

Popietę, Vilniuje, A.Kojelavičiaus gatvėje, 36 metų vyro vairuojamas automobilis BMW X5 kliudė iš už autobuso į važiuojamąją kelio dalį įbėgusią nepilnametę. Sužeista 12 metų pėsčioji (paguldyta į ligoninę).

Per parą – 47 eismo įvykiai, dėl neblaivaus vairuotojo kaltės – 1 (Kaune).

Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais atvejų – 10.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.