Ugniagesiai per parą šešis kartus važiavo traukti užklimpusių medikų ir policijos pareigūnų

Praėjusią parą ugniagesiai šešis kartu skubėjo į pagalbą kolegoms iš kitų tarnybų. Gelbėtojai ketvirtadienį tris kartus traukė užklimpusius greitosios pagalbos medikų automobilius ir tris kartus – policijos pareigūnų mašinas.

Ugniagesiai tris kartu straukė užklimpusius medikų automobilius ir tris kartus gelbėjo policijos pareigūnus.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Ugniagesiai tris kartu straukė užklimpusius medikų automobilius ir tris kartus gelbėjo policijos pareigūnus.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2023, 10:11 AM, atnaujinta Jan 6, 2023, 10:26 AM

Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, apie 9 val. 04 min. Jonavos ugniagesiai buvo iškviesti į Kulvos seniūniją, Ragožių kaimą, Tuopų g. Čia pagalbos prašė policijos pareigūnai. Panaudoję buksyravimo lyną, gelbėtojai ištraukė užklimpusį policijos automobilį.

Apie 11 val. 02 min. užklimpęs policijos automobilis ištrauktas Kauno r., Alšėnų seniūnijoje, Bijūnų kaime, Bijūnų g.

Apie 16 val. 18 min. Anykščių ugniagesiai jau skubėjo į Kavarsko seniūniją, Kavarsko viensėdį, Laukų g. Čia pagalbos laukė greitosios pagalbos medikai. Atvykę ugniagesiai ištraukė užklimpusį greitosios pagalbos automobilį.

Apie 22 val. 07 min. užklimpusį greitosios pagalbos automobilį Kupiškio ugniagesiai ištraukė Skapiškio miestelyje, Vilniaus g.

Apie 23 val. 18 min. dar vienas užklimpęs policijos automobilis ištrauktas Prienų r., Veiverių seniūnijoje, Grigaliūnų kaime, Kvistijos g. 

Galiausiai apie 23 val. 55 min. Radviliškio r., Baisogalos seniūnijoje, Palonų miestelyje, Lelijų g. gelbėtojai padėjo užklimpusiems medikams – panaudojus buksyravimo lyną greitosios pagalbos automobilis buvo ištrauktas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.