Tragiška para – gaisruose žuvo keturi žmonės

Praėjusią parą gaisruose žuvo net keturi žmonės, rodo policijos ir ugniagesių ketvirtadienio ryta išplatinta informacija. 

Gaisras.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Gaisras.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2023, 9:16 AM, atnaujinta Jan 26, 2023, 9:29 AM

Kaip pranešė Policijos departaemntas, sausio 25 d. apie 17 val. 45 min. Vilniuje, Dūkštų g., vyro (gim. 1964 m.) bute kilo gaisras, kurio metu žuvo buto šeimininkas. Įtariama, kad gaisras kilo dėl neatsargaus rūkymo lovoje. 

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad iškvietimą į Dūkštų g. Vilniaus ugniagesiai gavo apie 18 val. 29 min. Buvo pranešta, kad devynių aukštų name kažkas dega, kvapas sklinda iš ventiliacijos.

Į gaisro vietą pasiųstos dvi autocisternos, autokeltuvas, štabo automobilis.

Atvykus ugniagesiams, iš buto aštuntame aukšte jautėsi dūmų kvapas.

Išlaužus buto duris, ugniagesiai pateko į vidų, butas buvo užtvindytas dūmais.

Lovoje rastas vyro, apdegusio veidą, pilvą ir kojas, kūnas. Lovoje smilko patalynė, kuri užgesinta parankinėmis priemonėmis.

Per incidentą aprūko visas butas.

Tauragės rajone gaisruose naktį žuvo du žmonės. Policija praneša, kad sausio 26 d. apie 0 val. 15 min. Tauragės r., Šakių kaime, vyro (gim. 1974 m.) name kilo gaisras, kurio metu žuvo šeimininkas ir išdegė namo vidus. Įtariama, kad gaisras kilo dėl neatsargaus rūkymo lovoje. 

Ugniagesiai informuoja, kad atvykus gelbėtojams, iš mūrinio vieno aukšto namo kilo dūmai.

Gaisras kilo virtuvėje. Gaisro metu išdegė virtuvės sienos ir lubos, sudegė namų apyvokos daiktai. Virtuvėje rastas apdegęs vyro kūnas.

Kelios minutės minutės prieš tai, apie 0 val. 05 min. Tauragės r., Baltrušaičių kaime, ūkiniame pastate kilo gaisras, kurio metu žuvo vyras (gim. 1964 m.) ir išdegė pastato vidus, praneša Policijos departamentas.

Gaisro priežastis nustatinėjama.

PAGD informuoja, kad sausio 26 apie 1 val. 10 min. Švenčionių gelbėtojai buvo iškviesti į Švenčionėlius, Vilniaus g. Pranešta, kad gaisra skilo daugiabučiame gyvenamajame name.

Į gaisro vietą nusiųstos trys autocisternos.

Atvykus ugniagesiams, vieno aukšto mediniame name degė vieno buto virtuvė ir viso namo šiferinis, dvišlaitis stogas.

Ugniagesiai praneša, kad patekti į daugiabučio namo dalį, kur atvira liepsna degė butas, dėl siautėjančių liepsnų nebuvo galimybių.

Užgesinus gaisrą virtuvėje prie krosnies rastas stipriai apdegusios moters kūnas. Įtariama, kad ugnyje žuvo buto šeimininkė (gimusi 1930 m.).

Per incidentą sudegė visas namo stogas, vienas butas išdegė visas, šalia esančio buto apdegė virtuvė ir dviejų kambarių medinė perdanga. Du negyvenami butai sulieti vandeniu.

Dėl visų įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.