Praėjusios paros avarijose sužeisti 5 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad kovo 15 d., trečiadienį, pirminiais duomenimis, 4 eismo įvykiuose sužeisti 5 žmonės, tarp jų 3 nepilnamečiai (2 pėstieji, lengvojo keturračio motociklo vairuotojas). Viename įvykyje nukentėjo 2 asmenys. Miestuose – 2 eismo įvykiai (Klaipėdoje ir Kupiškyje). Transporto priemonių susidūrimų ir transporto priemonių užvažiavimų ant pėsčiųjų – po 2 atvejus.

 Praėjusios paros avarijose sužeisti 5 žmonės.<br> Facebook/Klaipėdos reidai II/Alinos S. nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužeisti 5 žmonės.<br> Facebook/Klaipėdos reidai II/Alinos S. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2023, 12:19 PM, atnaujinta Mar 16, 2023, 12:23 PM

Apie 8 val. 11 min. Klaipėdos rajone, Jakų kaime, Vilniaus plente, Jakų žiedinėje sankryžoje (danga šlapia), automobilis „Chevrolet Captiva“, vairuojamas 48 metų moters, atsitrenkė į lengvąjį keturratį motociklą „Microcar“, šis – į stovintį automobilį „Toyota Avensis“, prie kurio vairo buvo 55 metų vyras. Nukentėjo ir į ligoninę nuvežtas lengvąjį keturratį motociklą vairavęs 17 metų vaikinas (teisę vairuoti jis turi).

Apie 16 val. Klaipėdoje, Priestočio ir S. Daukanto gatvių sankryžoje, mažametis, bėgdamas per važiuojamąją kelio dalį (iš už stovinčio automobilio), atsitrenkė į 46 metų moters vairuojamą automobilį „Toyota RAV4“. Nukentėjo 10 metų pėsčiasis.

Apie 16 val. Kupiškyje, Gedimino gatvėje, į nereguliuojamą pėsčiųjų perėją įžengusią 12 metų mergaitę kliudė automobilis „Audi A4“, vairuojamas 56 metų vyro. Nukentėjo nepilnametė.

Apie 15 val. 41 min. Pasvalio rajone, magistralinio kelio A10 Panevėžys–Pasvalys–Ryga („Via Baltica“ ruože) ir krašto kelio Pasvalio aplinkkelis sankryžoje, automobilio „Peugeot 2008“ neblaivi vairuotoja, sukdama į dešinę (iš lėtėjimo juostos), užvažiavo ant skiriamųjų salelių ir atsitrenkė į stovėjusį sukti į kairę krovininį automobilį „Volkswagen LT“ (iki 3,5 t). Šis automobilis kliudė į dešinę (greitėjimo juostą) sukusį krovininį automobilį „Mercedes-Benz“, vairuojamą 55-erių vyro. Per įvykį nukentėjo „Peugeot“ 66 metų vairuotoja (jai nustatytas 2,03 promilės neblaivumas) ir „Volkswageno“ 41 metų vairuotojas.

Pirminiais duomenimis, per parą – 48 eismo įvykiai. Dėl neblaivaus vairuotojo kaltės – 1 (Pasvalio rajone).

Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais (kiškiu, stirnomis, šernu) atvejų – 10.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.