Praėjusios paros avarijose sužeisti 9 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad kovo 23 d., ketvirtadienį, pirminiais duomenimis, 7 eismo įvykiuose sužeisti 9 žmonės, tarp jų 1 nepilnametis (keleivis). Visi eismo įvykiai – miestuose (Vilniuje – 4, Panevėžyje, Radviliškyje, Utenoje), viename jų nukentėjo 3 asmenys.

 Praėjusios paros avarijose sužeisti 9 žmonės.<br> T.Bauro nutr.
 Praėjusios paros avarijose sužeisti 9 žmonės.<br> T.Bauro nutr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2023, 10:37 AM, atnaujinta Mar 24, 2023, 10:41 AM

Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 3, iš jų 2 dalyvavo elektrinių paspirtukų vairuotojai, transporto priemonių užvažiavimų ant pėsčiųjų – 3, viešajame transporte nukentėjo keleivis. Esant šlapiai kelio dangai įvyko 2 eismo įvykiai.

Apie 10 val. 31 min. Radviliškyje, Gedimino gatvėje, degant raudonam šviesoforo signalui į dešinę sukdamas elektriniu paspirtuku važiavęs 83 metų vyras atsitrenkė į automobilį „Smart“, kurio 73 metų vairuotojas važiavo tiesiai (jam degė žalias šviesoforo signalas). Sužeistas ir į ligoninę paguldytas dviratės transporto priemonės vairuotojas.

Apie 13 val. 55 min. Vilniuje, Gelvonų gatvėje, susidūrė šaligatviu elektriniais paspirtukais važiavę 38 metų vyras ir 20 metų vaikinas. Sužeistas vyresnysis eismo dalyvis (paguldytas į ligoninę).

Apie 12 val. Utenoje, J.Basanavičiaus ir Lauko gatvių sankryžoje, per važiuojamąją kelio dalį ėjusią 59 metų pėsčiąją partrenkė ir sužeidė automobilis „Škoda Octavia“, vairuojamas 39-erių moters. Nukentėjusioji paguldyta į ligoninę.

Apie 13 val. 04 min. Vilniuje, Liepkalnio gatvėje, didelių gabaritų atliekų surinkimo aikštelėje, 46 metų vyro vairuojamas automobilis „Subaru Forester“ su priekaba kliudė 66 metų moterį, ji nukentėjo ir buvo pristatyta į ligoninę.

Apie 18 val. 05 min., lyjant, Panevėžyje, Parko gatvėje, per pėsčiųjų perėją ėjusios 53 metų moters nepraleido ir ją kliudė automobilis „Volvo V70“, kurį vairavo 79 metų vyras. Nukentėjo pėsčioji.

Apie 15 val. 25 min. Vilniuje, Kalvarijų gatvėje, maršrutiniam transportui skirta eismo juosta važiavusio autobuso MAN 63 metų vairuotojas, vengdamas susidūrimo, staigiai stabdė, nes iš antrosios juostos pasuko (į dešinę, kiemą) nenustatytas automobilis (galbūt „Renault“ markės), tuo metu autobuso salone pargriuvo ir susižeidė 86 metų keleivė. Moteris nuvežta į ligoninę.

Apie 17 val. 55 min., lyjant, Vilniuje, Abiejų Tautų Respublikos plento ir Kirtimų gatvės sankryžoje, į priešpriešinio eismo juostą įvažiavęs mikroautobusas „Mercedes-Benz Sprinter“ susidūrė su automobiliu „KIA Moters Ceed“, kurį vairavo 22 metų vyras. Nukentėjo mikroautobuso 42-ejų vairuotojas, to paties amžiaus keleivė ir 4 metų keleivis, visi jie Austrijos piliečiai (pirminiais duomenimis, jiems paskirtas ambulatorinis gydymas).

Pirminiais duomenimis, per parą – 38 eismo įvykiai, dėl neblaivių vairuotojų kaltės įvykių neužregistruota.

Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais (briedžiu, lape, stirnomis, usūriniu šuniu) atvejų – 10.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.