Paspirtukininkas Vilniaus centre nutrenkė pėsčiąjį – pasiteisino, kad skuba į mokyklą ir nieko nelaukdamas nulėkė Incidentai su paspirtukais fiksuojami kasdien

Paspirtuku sezonas sostinėje įsibėgėja – policija vieną po kito fiksuoja su paspirtukininkais įvykusius incidentus. Vien ketvirtadienio rytą Vilniaus policija užfiksavo du pranešimus apie paspirtukininkų avarijas – vienu atveju paspirtukininkas partrenkė pėsčiąjį, kitu atveju paspirtukininką nutrenkė automobilis.

Paspirtukas Vilniaus centre.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Paspirtukas Vilniaus centre.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 30, 2023, 9:18 AM, atnaujinta Mar 30, 2023, 9:35 AM

Visų pirma apie 8 val. 35 min. pareigūnams paskambinęs 57 metų vyras sakė, kad jį ką tik Pamėnkalnio g. nutrenkė paspirtukininkas. 

Vyras pasakojo, kad paspirtukininkas pasiteisino, jog skuba į mokyklą ir nieko nelaukdamas nuvažiavo. Pranešėjas jį dar bandė vytis, tačiau nesėkmingai.

Per incidendą pėsčiasis patyrė rankos traumą.

Apie 9 val. 14 min. paskambinęs automobilio „Mercedes-Benz“ vairuotojas sakė, kad ką tik A.Nasvyčio g., pėsčiųjų perėjoje, jis partrenkė paspirtuku važiavusį 27 m. vyrą. 

Paspirtukininkas sąmonės nebuvo praradęs, tačiau jam reikia medikų pagalbos dėl sužalotos rankos.

Keistą incidentą su paspirtuku Vilniaus pareigūnai užregistravo ir trečiadienį - paspirtukininkas pasiskundė, kad Konstitucijos pr. jį partrenkė du dviratininkai, kurie nuvažiavo.

Paspirtukininkas nenukentėjo, tačiau buvo labai pasipiktinęs tokiu dviratininkų elgesių, tad išsikvietė policiją pasiskųsti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.