Greitkelyje A2 greta Ukmergės užmigo „VW Golf“ vairuotojas – automobilis nukrito nuo viaduko

Visos Ukmergės operatyvinės tarnybos buvo sukeltos ant kojų gavus pranešimą apie autostradoje nuo viaduko nukritusį automobilį. Įvykio vietoje rastas sudaužytas automobilis „VW Golf“, jo vairuotojas sužalotas, jis perduotas medikams.

 Ukmergės ugniagesiai.<br> Facebook/Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba nuotr.
 Ukmergės ugniagesiai.<br> Facebook/Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2023, 9:01 AM, atnaujinta Jun 13, 2023, 10:21 AM

Kaip lrytas.lt sužinojo Vilniaus apskrities policijoje, pranešimas apie avariją gautas apie 7 val. 49 min. buvo pranešta, kad kelių A6 ir A2 sankirtoje, greta degalinės „Viada“, į apsauginę tvorelę atsitrenkė lengvasis automobilis, iš jo rūksta dūmai, iššovė oro pagalvės.

Pareigūnai taip pat informuoti, kad automobilis galimai nukrito nuo viaduko, per incidentą nukentėjo maždaug 40 metų vyras.

Į įvykio vietą gavus šį pranešimą buvo nusiųstos visos Ukmergės operatyvinės tarnybos - policijos patruliai, greitosios pagalbos medikai ir ugniagesiai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente lrytas.lt sužinojo, kad ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, čia rastas į apsauginę tvorą atsitrenkęs automobilis „VW Golf“. 

Pasak ugniagesių, vairuotojas nebuvo prispaustas, tačiau buvo sužalotas. Vyras iškeltas iš automobilio ir perduotas medikams.

Ugniagesiai atjungė automobilio akumuliatorių.

Vėliau pranešta, kad pareigūnams pavyko išsiaiškinti, jog vyras (gim. 1982 m.), vairuodamas auomobilį „VW Golf“, važiuodamas automagistrale A-2 Vilnius-Panevėžys, nuo Panevėžio pusės link Vilniaus, 61-me km užmigo, nuvažiavo nuo kelio ir tarp viadukų nukrito su automobiliu ant kelio Kaunas-Zarasai-Daugpilis.

Vairuotojas važiavo vienas.

Eismo įvykio metu apgadintas atitvaras ir automobilis. Greitosios pagalbos medikai vairuotoją išvežė apžiūrai į ligoninę. Vyras blaivus, sąmonės neprarado.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.