Praėjusios paros avarijose sužeista 12 žmonių

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad birželio 14 d., trečiadienį, pirminiais duomenimis, užregistruoti 8 įskaitiniai eismo įvykiai, sužeista 12 žmonių. Viename iš įvykių nukentėjo 2 eismo dalyviai, kitame – 4.

Avarija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Avarija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-15 12:10

Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 7, transporto priemonių užvažiavimų ant pėsčiųjų – 1. Miestuose – 5 eismo įvykiai (Vilniuje, Klaipėdoje, Mažeikiuose, Palangoje, Varėnoje).

Apie 8 val. 05 min. Panevėžio rajone, Krekenavos miestelyje, automobilis „Mercedes-Benz“, vairuojamas 54 metų moters, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio krovininio automobilio „Toyota Hilux“ (iki 3,5 t), kurį vairavo 74-erių vyras, ir su juo susidūrė. Abi transporto priemonės nuvažiavo nuo kelio, nukentėjo vairuotojai.

Apie 10 val. 40 min. Klaipėdoje, Taikos prospekto ir Kūlių Vartų gatvės sankryžoje, į nereguliuojamą pėsčiųjų perėją dviračiu įvažiavusi 66 metų moteris atsitrenkė į važiavusį automobilį BMW 535I, kurį vairavo 24-erių moteris. Sužeista dviratės transporto priemonės vairuotoja.

Apie 12 val. 30 min. Radviliškio rajone, krašto kelyje Raseiniai–Baisogala, tiesiame ruože nuo kelio nuvažiavo į griovį ir apvirto automobilis „Opel Astra-G-CC“, vairuojamas neturinčio teisės vairuoti (nėra jos įgyjęs), girto 34 metų vyro (nustatytas 3,48 promilės girtumas). Nukentėjo vairuotojas ir trys girti keleiviai: 34-erių moteris, 36-erių ir 65-erių vyrai.

Apie 13 val. 20 min. Šiaulių rajone, magistraliniame kelyje A9 Panevėžys–Šiauliai, 65 metų vyro vairuojamas automobilis „Opel Astra“ tiesiame ruože atsitrenkė į priekyje važiavusį „Ford Mondeo“, kuris nuo smūgio nuvažiavo nuo kelio. Nukentėjo šio automobilio 58 metų vairuotojas.

Apie 13 val. 36 min. Varėnoje, J.Basanavičiaus ir Gedimino gatvių sankryžoje, į dešinę sukdamas krovininis automobilis „Scania“ (šiukšliavežė), vairuojamas 52 metų vyro, nepraleido dviračiu važiavusios 68 metų moters, ją partrenkė ir sužeidė.

Apie 13 val. 43 min. Mažeikiuose, Žemaitijos ir Naftininkų gatvių sankryžoje, degant žaliam šviesoforo signalui, į kairę sukdamas automobilis „Peugeot 1007“, vairuojamas 70 metų vyro, kliudė per pėsčiųjų perėją ėjusią pėsčiąją (jai taip pat degė žalias šviesoforo signalas). Nukentėjo 52 metų moteris.

Apie 15 val. 37 min. Vilniuje, Ukmergės gatvėje, automobilio „Škoda Octavia“ vairuotojas, persirikiuodamas, nepaliko saugaus atstumo iki „A“ juosta važiavusio autobuso „VDL“, vairuojamo 58 metų vyro, ir jį kliudė. Nukentėjo lengvojo automobilio 84 metų vairuotojas.

Apie 19 val. 11 min. Palangoje, Plytų gatvėje, dviračiu iš pėsčiųjų tako į kelią įvažiuodamas 47 metų vyras, nepastebėjo iš kairės važiavusios kitos dviratės transporto priemonės ir susidūrimo neišvengė. Nukentėjo dviračio 38 metų vairuotoja.

Per parą – 48 eismo įvykiai. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 3 (Vilniuje, Gargžduose, Radviliškio rajone).

Užregistruota 15 atvejų, kai transporto priemonės susidūrė su gyvūnais (briedžiu, elniuku, elniu, stirnomis).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.