Praėjusios paros avarijose sužeista 12 žmonių

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad birželio 22-ąją, ketvirtadienį, pirminiais duomenimis, užregistruota 11 įskaitinių eismo įvykių. Sužeista 12 žmonių, iš jų 4 nepilnamečiai (2 pėstieji, dviračio ir elektrinio paspirtuko vairuotojai). Viename eismo įvykyje (Kauno rajone, Jaučakių kaime, susidūrus dviem automobiliams) nukentėjo 2 asmenys (19 metų vairuotojas ir 18-metė keleivė).

 Praėjusios paros avarijose sužeista 12 žmonių.<br> Lrytas.lt nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužeista 12 žmonių.<br> Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-23 12:09

Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 7, transporto priemonių užvažiavimų ant pėsčiųjų – 3, nuvažiavimų nuo kelio – 1. Miestuose – 7 eismo įvykiai (Vilniuje – 3, Alytuje, Kėdainiuose, Panevėžyje, Palangoje), kiti įvykiai – Alytaus, Kauno, Panevėžio, Trakų rajonuose.

Apie 7 val. 40 min. Panevėžio rajone, Dembavos kaime, važiuojamąja kelio dalimi elektriniu paspirtuku važiuodama 63 metų moteris suko į kairę ir atsitrenkė į automobilį „VW Polo“, kurį vairavo 35-erių moteris. Nukentėjo ir į ligoninę pristatyta vyresnioji eismo dalyvė.

Apie 12 val. 50 min. Alytuje, Statybininkų ir Jurgiškių gatvių sankryžoje, 65 metų vyro vairuojamas automobilis „VW Golf“ nesustojo prieš nereguliuojamą pėsčiųjų perėją, kai pirmąja juosta važiavęs automobilis buvo sustojęs, ir partrenkė ėjusią mažametę. Sužeista 9 metų mergaitė.

Apie 15 val. 28 min. Vilniuje, ties Abiejų Tautų Respublikos plento ir J.Tiškevičiaus gatvės sankryža, 35 metų Baltarusijos Respublikos piliečio vairuojamas krovininis automobilis „Renault Premium“ atsitrenkė į priekyje važiavusį ir pristabdžiusį krovininį automobilį „Fiat Ducato“ (iki 3,5 t), o šis – į stovėjusį automobilį „Škoda Octavia“, prie kurio vairo buvo 44 metų vyras. Nukentėjo automobilio „Fiat“ 60 metų vairuotojas.

Apie 15 val. 50 min. Panevėžyje, Staniūnų gatvėje, iš aptvertos teritorijos netikėtai paspirtuku be variklio išvažiavęs mažametis susidūrė su važiavusiu automobiliu BMW 320, vairuojamu 41 metų vyro. Nukentėjo ir į ligoninę pristatytas 8 metų pėsčiasis.

Apie 16 val. 10 min. Palangoje, Vytauto gatvėje, staiga į važiuojamąją kelio dalį įvažiavęs elektrinis paspirtukas susidūrė su automobiliu „VW CC“, vairuojamu 21 metų vaikino. Nukentėjo dvirate transporto priemone važiavusi 15-metė paauglė.

Apie 16 val. 24 min. Vilniuje, Žaliųjų Ežerų gatvėje, šaligatviu dviračiu važiuodamas nepilnametis atsitrenkė į medį, nuo smūgio įvažiavo į važiuojamąją kelio dalį ir atsitrenkė į krovininį automobilį „MAN“ (iki 12 t), vairuojamą 51 metų vyro. Nukentėjo 13 metų berniukas.

Apie 19 val. 45 min. Alytaus rajone, Spernios kaime, žvyrkelio vingyje nuo kelio nuvažiavo ir apvirto automobilis „BMW 1ER Reihe“. Sužeista 31 metų vairuotoja.

Apie 20 val. 58 min. Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje, antrąja eismo juosta važiavęs automobilis „Audi A3“, vairuojamas 22 metų merginos, atsitrenkė į priekyje važiavusį ir prieš pėsčiųjų perėją sustojusį motociklą „Honda CB 600“. Jį vairavo ir buvo sužeistas 33 metų vyras.

Per parą – 60 eismo įvykių, dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 3 (Vilniuje – 2, Vilniaus rajono Paberžės kaime).

Užregistruota 12 atvejų, kai transporto priemonės susidūrė su gyvūnais (briedžiais (2), elniu, vilku, stirnomis).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.