Vilniuje GMP automobilis susidūrė su „Mercedes-Benz“: 3 žmonės išgabenti į ligoninę

Ankstų antradienio rytą Vilniuje susidūrė GMP automobilis ir „Mercedes-Benz“. Avarijos metu nukentėjo GMP ekipažu važiavę žmonės.

 Avarija Vilniuje.<br>Facebook/Reidas Vilniuje/Augusto J. nuotr./lrytas.lt fotomontažas.
 Avarija Vilniuje.<br>Facebook/Reidas Vilniuje/Augusto J. nuotr./lrytas.lt fotomontažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2023, 9:16 AM, atnaujinta Jun 28, 2023, 9:08 AM

Kaip naujienų portalas lrytas.lt sužinojo Vilniaus apskrities VPK, avarija Vilniuje, Gariūnų gatvėje, įvyko apie 5 val. 27 min. Pranešta, jog sankryžoje susidūrė GMP automobilis, vairuojamas 1964 m. gimusio vyro, ir „Mercedes-Benz“, kurį vairavo 1969 m. gimęs vyriškis. Po patirto smūgio GMP automobilis apvirto ant šono.

Pirminiais duomenimis, iš GMP automobilio ugniagesiams prireikė vaduoti prispaustą vairuotoją. Išlaisvintas vyras su kartu važiavusia medike ir pacientu po avarijos išgabenti į ligonine.

Trečiadienio ryta Vilniaus apskrities VPK pranešė, kad avarija įvyko automobiliui „Mercedes-Benz“ apsisukinėjant sankryžoje. Kaip rašoma policijos pranešime, birželio 27 d. apie 5 val. 27 min. Vilniuje, Gariūnų g., greitosios pagalbos automobilis „Volkswagen“, vairuojamas mediko (gim. 1964 m.), susidūrė su sankryžoje apsisukinėjusiu automobiliu „Mercedes-Benz“, kurį vairavo vyras (gim. 1969 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo greitosios pagalbos automobilio vairuotojas, kartu važiavusi medikė (gimusi 1972 m.) ir automobilio „Mercedes-Benz“ vairuotojas, kurie, suteikus medicinos pagalbą ligoninėje, gydosi ambulatoriškai.

Greitosios pagalbos automobiliu vežtas pacientas (gim. 1994) paguldytas į ligoninę.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.