Švenčionių rajono gyventoja pasigedo iš ligoninės išleisto vyro: policija senolį surado sveiką ir gyvą

Švenčionių rajone gyvenanti Valentina nesupranta, kaip ligoninė galėjo paleisti sunkiai sergantį jos vyrą namo vieną. Policijos ir ligoninės atstovai tikina, kad 67-erių metų vyras buvo stabilios būsenos ir orientavosi aplinkoje, tačiau išėjęs iš gydymo įstaigos vyriškis taip namo ir nesugrįžo. Tos pačios dienos vėlų pakarą pareigūnams pavyko surasti senolį sveiką ir gyvą.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2023, 4:27 PM, atnaujinta Jun 29, 2023, 2:10 PM

Į naujienų portalo lrytas.lt redakciją kreipėsi Valentinos draugai teigdami, jog moteris nepaprastai jaudinosi, kad jos vyras negrįžta namo. Prieš kelias dienas į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę nuvežtas pagyvenęs vyras dėl epilepsijos priepuolio buvo paguldytas į reanimacijos skyrių. Pasak moters, ji kelis skarus skambino ten, bet pasikalbėti su vyru nepavyko, o trečiadienio rytą sužinojo, kad jis išleistas. 

Be žinios dingus vyriškiui sostinės pareigūnai trečiadienio popietę paskelbė jo paiešką.

„Iš reanimacijos išrašytas šiandien 7 val. ryto. Pasak medikų, buvo stabilios būsenos, orientavosi aplinkoje. Paleistas namo, o pasigedus žmonai – pareigūnai apieškojo geležinkelio ir autobusų stotį, ligoninės prieigas, bet niekur nepastebėjo dingusio asmens. Nuvažiavo į Švenčionių rajoną, nurodytu adresu, ten jo taip pat nerado,  pasikalbėjus su žmona paskelbta dingusio asmens paieška“, – lrytas.lt teigė Policijos departamento prie VRM Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis.

Tačiau dar tos pačios dienos vakarą dingęs senolis buvo surastas. Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, vyras namo grąžintas sveikas ir gyvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.