Praėjusios paros avarijose nukentėjo 11 žmonių

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad liepos 11 d., antradienį, pirmniais duomenimis, užregistruota 10 įskaitinių eismo įvykių. Sužeista 11 žmonių, iš jų 3 nepilnamečiai (2 dviračių vairuotojai ir keleivis). Daugiausia nukentėjo transporto priemonių vairuotojų (5) ir keleivių (4). Viename įvykyje nukentėjo 2 žmonės.

 Praėjusios paros avarijose nukentėjo 11 žmonių.<br> Dmitrijaus Kuprijanovo/rinkosaikste.lt nuotr.
 Praėjusios paros avarijose nukentėjo 11 žmonių.<br> Dmitrijaus Kuprijanovo/rinkosaikste.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-07-12 12:13

Transporto priemonių susidūrimų – 6 atvejai, transporto priemonių užvažiavimų ant pėsčiųjų – 2, nuvažiavimų nuo kelio – 1. Viename eismo įvykyje nukentėjo viešojo transporto keleivis (Vilniuje, troleibusu važiavusi 70 metų moteris).

Miestuose – 5 eismo įvykiai (Vilniuje – 2, Šiauliuose, Palangoje, Prienuose).

Apie 2 val. 35 min. Švenčionių rajone, Zalavo kaime, krašto kelyje Vilnius–Švenčionys–Zarasai, į važiuojamąją dalį netikėtai įbėgusią pėsčiąją partrenkė krovininis automobilis „Scania“, vairuojamas 48 metų vyro. Sužeista ir į ligoninę paguldyta girta 33 metų moteris (2,58 promilės). Tamsiuoju paros metu neapšviestame kelyje pėsčioji neturėjo jokių šviesą atspindinčių elementų.

Apie 7 val. 40 min. Prienuose, Vytauto gatvėje, 58 metų moters vairuojamas automobilis „Opel Meriva“ partrenkė ir sužeidė pėsčiąją, ėjusią per pėsčiųjų perėją. 60 metų moteris paguldyta į ligoninę.

Apie 11 val. 15 min. Vilniaus rajone, Nemėžio kaime, iš namo kiemo atbulas išvažiuodamas automobilis „Toyota RAV4“, vairuojamas 47 metų vyro, susidūrė su šaligatviu dviračiu važiavusia 10 metų mergaite. Per įvykį ji ir nukentėjo.

Apie 11 val. 38 min. Kėdainių rajone, Nociūnų kaimo teritorijoje, magistraliniame kelyje A8 Panevėžys–Aristava–Sitkūnai, „Via Baltica“ ruože, dėl saugaus atstumo nesilaikymo krovininis automobilis „Volvo“, vairuojamas 32 metų Makedonijos piliečio, atsitrenkė į automobilį „Škoda Superb“, kurį vairavo 41 metų Estijos Respublikos pilietė. Nukentėjo šio automobilio du keleiviai, 13 ir 47 metų keleiviai, minėtos šalies piliečiai.

Apie 12 val. 45 min. Šiauliuose, Jono Jablonskio gatvėje, per pėsčiųjų perėją dviračiu važiavusį 10 metų berniuką kliudė automobilis „Renault Laguna“, vairuojamas 58-erių vyro. Nukentėjo mažametis eismo dalyvis.

Apie 14 val. 12 min. Palangoje, Vytauto ir Jazminų gatvių sankryžoje, išvažiuodamas iš šalutinio kelio ir sukdamas į kairę automobilis „Toyota Avensis“, vairuojamas 66 metų vyro, susidūrė su dviračiu, juo važiavo ir nukentėjo 30 metų vyras.

Apie 16 val. Anykščių rajone, Laukagalių kaime, nuo kelio nuvažiavo ir griovyje apvirto traktorius „MTZ Belarus-82“. Jį vairavo ir susižeidė girtas 51 metų vyras (3,23 promilės). Jis paguldytas į ligoninę.

Apie 20 val. 46 min. Vilniuje, Linkmenų ir Žalgirio gatvių sankryžoje, automobilis „Mercedes-Benz“, vairuojamas 26 metų vyro, važiuodamas atbulas, kliudė dviračiu važiavusią 25 metų moterį, ji nukentėjo.

Per parą – 60 eismo įvykių. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 4 (Pakruojyje, Vilniuje, Anykščių rajono Laukagalių kaime, Prienų rajono Išlaužo kaime).

Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais atvejų – 20.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.