Ketvirtadienis šalies keliuose: užfiksuotas 51 eismo įvykis, nukentėjo 11 žmonių

Liepos 13 d., ketvirtadienį, pirminiais duomenimis, įvyko 10 įskaitinių eismo įvykių. Sužeista 11 žmonių (3 nepilnamečiai – dviračio vairuotojas, keleivis, pėsčiasis). Viename įvykyje nukentėjo 2 žmonės.

Eismo įvykis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Eismo įvykis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lietuvos kelių policijos tarnyba

Jul 14, 2023, 1:43 PM

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT), transporto priemonių susidūrimų atvejų – 7. Viename eismo įvykyje nukentėjo viešojo transporto keleivis (Šiauliuose, autobuso 87 metų keleivis ). Miestuose – 3 eismo įvykiai (Kaune, Klaipėdoje, Vievyje), tiek pat įvykių – Panevėžio rajone.

Apie 8.43 val. Klaipėdoje, Liepų gatvėje, į sankryžą netikėtai įvažiavęs dviratis susidūrė su automobiliu „Mazda 3“, vairuojamu 36 metų moters. Sužeistas dviračio 61 metų vairuotojas.

Apie 11.50 val. Šilalės rajone, Pajūralio kaime, krašto kelyje Kvėdarna–Švėkšna–Saugos, tiesioje nuokalnėje nuo kelio nuvažiavo, kliudė medį ir vertėsi motociklas „Kawasaki ZR-7“. Susižeidė jį vairavęs 29 metų vyras.

Apie 12.04 val. Panevėžio rajone, krašto kelyje Kėdainiai–Krekenava–Panevėžys, į kairę dviračiu sukdamas 66 metų vyras susidūrė su automobiliu „Fiat Ducato“, kurį vairavo 29 metų Ukrainos pilietis. Nukentėjo dviračio vairuotojas (vyras dėvėjo ryškiaspalvę liemenę su šviesą atspindinčiais elementais).

Apie 17 val. Panevėžio rajone, Vaivadų kaime, Lėvens ir Tujų gatvių sankryžoje, automobilis „Mazda Premacy“, vairuojamas 28 metų vyro, atsitrenkė į stulpą, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Mazda MPV“, kurį vairavo 60 metų vyras, ir dar atsitrenkė į automobilį „Toyota Corolla Verso“, vairuojamą 52 metų moters. Šis automobilis kliudė apšvietimo stulpą. Nukentėjo „Toyotos“ ir pirmosios „Mazdos“ vairuotojai.

Apie 17.45 val. Vievyje (Elektrėnų sav.), Liepų gatvėje, iš namo kiemo dviračiu staiga išvažiavęs 10 metų berniukas atsitrenkė į pagrindiniu keliu važiavusį automobilį „Toyota Corolla Verso“, vairuojamą 64 metų vyro. Sužeistas nepilnametis eismo dalyvis.

Apie 18.04 val. Trakų rajone, Lentvaryje, Klevų alėjoje, iš už stovinčio automobilio į važiuojamąją kelio dalį įbėgusią mažametę partrenkė 25 metų moters vairuojamas automobilis „Toyota Auris“. Sužeista trejų metų neturinti mergaitė paguldyta į ligoninę.

Apie 19.48 val. Panevėžio rajone, Navaršonių kaimo teritorijoje, magistraliniame kelyje A9 Panevėžys–Šiauliai, keturračio motociklo 70 metų vairuotojas, sukdamas į kairę pusę, neįsitikino, kad tai daryti saugu ir susidūrė su jį lenkusiu automobiliu „BMW 525“, vairuojamu 37 metų moters. Nukentėjo automobilio 12 metų keleivis.

Apie 21.30 val. Kauno rajone, Raudondvario kaime, iš pagrindinio kelio į kairę sukdamas automobilis „Ford Mondeo“, vairuojamas 30 metų vyro, nepraleido priešpriešiais tiesiai važiavusio dviračio, jį vairavo ir nukentėjo 27 metų vyras.

Per parą – 51 eismo įvykis, dėl neblaivaus vairuotojo kaltės – 1 (Šilalės rajone, Vingininkų kaime, krašto kelyje Mažeikiai–Plungė–Tauragė). Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais atvejų – 15.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.