Praėjusios paros avarijose nukentėjo 17 žmonių

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad liepos 25-ąją, antradienį, pirminiais duomenimis, užregistruota 14 eismo įvykių. Sužeista 17 žmonių, tarp jų 2 nepilnamečiai. 3-uose iš įvykių nukentėjo po 2 žmones (Prienų, Šiaulių, Varėnos rajonuose).

 Praėjusios paros avarijose nukentėjo 17 žmonių.<br> Alytaus apskrities VPK nuotr.
 Praėjusios paros avarijose nukentėjo 17 žmonių.<br> Alytaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 26, 2023, 1:35 PM

Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 8, užvažiavimų ant pėsčiųjų – 3, transporto priemonės susidūrimas su gyvūnu – 1 atvejis. Viename įvykyje (Kaune) nukentėjo troleibuso 84 metų keleivė. Į įvykius pateko dviračių, elektrinių paspirtukų, motociklo vairuotojai.

Tamsiuoju paros metu įvyko 1 eismo įvykis. Miestuose – 10 eismo įvykių (Kaune – 4, Vilniuje – 3, Panevėžyje, Jonavoje, Utenoje).

Apie 7 val. 40 min. Kaune, K.Petrausko gatvės ir Vydūno alėjos sankryžoje, pėsčiųjų perėjoje pėsčiąją kliudė elektriniu paspirtuku važiavęs nenustatytas asmuo. Nukentėjo 54 metų moteris, Ukrainos pilietė.

Apie 9 val. 50 min. Šiaulių rajone, Aleksandrijos kaime, esant šlapiai kelio dangai, 43 metų vyro vairuojamas krovininis automobilis „Renault Master“ (iki 3,5 t) atsitrenkė į prieš žiedinę sankryžą sustojusį automobilį „Toyota Corolla“, vairuojamą 63 metų moters, šis – į „Toyota Prius“, vairuojamą 65 metų vyro. Nukentėjo „Toyota Corolla“ vairuotoja ir 62 metų keleivė.

Apie 12 val. Jonavoje, Chemikų gatvėje, pėsčiųjų take 72 metų moterį kliudė elektrinis paspirtukas, kurio vairuotojas iš įvykio vietos nuvažiavo. Nukentėjo pėsčioji.

Apie 13 val. 50 min. Prienų rajone, krašto kelyje Kaunas–Prienai–Alytus, automobilis BMW, vairuojamas 33 metų vyro, įvažiavęs į priešpriešinio eismo juostą, susidūrė su krovininiu automobiliu „Scania“, vairuojamu 36-erių vyro. Vilkikas susidūrė su automobiliais „Opel Astra“ ir „Volvo V50“ ir nuvažiavo nuo kelio. Nukentėjo „Opelio“ 65-erių vairuotojas ir „Volvo“ vairavusi 51 metų moteris.

Apie 14 val. 35 min. Vilniuje, Upės gatvėje, dviračių tako vingyje, dviračiu važiavęs 38 metų vyras kliudė į taką netikėtai įbėgusią 8 metų mergaitę. Per susidūrimą nukentėjo mažametė eismo dalyvė.

Apie 16 val. 52 min. Vilniuje, Švitrigailos ir Naugarduko gatvių sankryžoje, automobilis „Volvo XC90“, vairuojamas 40 metų vyro, iš antrosios eismo juostos sukdamas į dešinę, kliudė pirmąja juosta važiavusį motociklą „Honda“, nukentėjo jo 31 metų vairuotojas.

Apie 18 val. Utenoje, Rasos gatvėje (Pietrytiniame Utenos aplinkkelyje), automobilis „Subaru Oautback“, vairuojamas 34 metų vyro, atsitrenkė į priekyje važiavusį ir sustojusį automobilį „Audi A4 Avant“, šis nuo smūgio įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į automobilį „Citroën C5“, vairuojamą 55-erių vyro. Nukentėjo „Audi“ 18-metė vairuotoja.

Apie 18 val. 30 min. Kaune, Raudondvario plente, 66 metų vyro vairuojamas automobilis „VW Passat“, sukdamas į dešinę pusę (stovėjimo aikštelę), nepraleido šaligatviu važiavusio elektrinio paspirtuko ir su juo susidūrė. Nukentėjo dvirate transporto priemone važiavęs neblaivus 32 metų vyras (0,79 promilės).

Apie 22 val. 38 min. Varėnos rajone, rajoniniame kelyje Varėna–Nedzingė–Merkinė, automobilis „Mercedes-Benz E 320 CDI“ susidūrė su į važiuojamąją kelio dalį įbėgusiu briedžiu. Nukentėjo automobilio 26 metų vairuotojas ir 22 metų keleivė. Gyvūnas nugaišo.

Pirminiais duomenimis, per parą – 65 eismo įvykiai, dėl neblaivaus vairuotojo kaltės – 1 (Alytuje). Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais (briedžiu, lape, stirnomis) atvejų – 17.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.