Praėjusios paros avarijose sužaloti 8 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad liepos 27 d., ketvirtadienį, pirminiais duomenimis, užregistruoti 8 eismo įvykiai, sužeisti 8 žmonės, iš jų 2 nepilnamečiai (elektrinio paspirtuko vairuotojas, pėsčiasis). Į eismo įvykius pateko dviračio, elektrinių paspirtukų, keturračio vairuotojai.

 Avarija Vilniuje, Švitrigailos ir Panerių gatvių sankryžoje.<br> Facebook/Vaivos V. nuotr.
 Avarija Vilniuje, Švitrigailos ir Panerių gatvių sankryžoje.<br> Facebook/Vaivos V. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-07-28 11:00

Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 4, užvažiavimų ant pėsčiųjų – 3, transporto priemonių apvirtimų važiuojamojoje kelio dalyje – 1. Esant šlapiai kelio dangai įvyko 2 eismo įvykiai, tamsiuoju paros metu – 1, miestuose – 7 eismo įvykiai.

Apie 9 val. 20 min. Elektrėnuose, Draugystės ir Pergalės gatvių sankryžoje (danga šlapia), į pėsčiųjų perėją įėjusią 63 metų moterį kliudė automobilis „Toyota Avensis“, kurį vairavo 69 metų moteris. Nukentėjo pėsčioji.

Apie 12 val. 30 min. Palangoje, Kopų ir Topolių gatvių sankryžoje, sukdamas į dešinę taksi automobilis „Ford Galaxy“, vairuojamas 18 metų vaikino, susidūrė su pėsčiųjų ir dviračių taku tiesiai važiavusiu elektriniu paspirtuku. Nukentėjo juo važiavęs 11 metų berniukas.

Apie 15 val. Palangoje, Naglio alėjoje, pėsčiųjų ir dviračių taku dviračiu važiuodamas 52 metų vyras, stabdydamas, vertėsi ir galinis dviračio ratas kliudė moterį, važiavusią neįgaliojo vežimėliu. Per įvykį nukentėjo 69 metų moteris.

Apie 16 val. 25 min. Raseinių rajone, žvyrkelio tiesiame ruože apvirto keturratis „CF Moto“ (įregistruotas kaip ratinis traktorius). Susižeidė jį vairavusi 39 metų moteris.

Apie 17 val., lyjant, Kaune, Tvirtovės alėjoje, elektriniu paspirtuku šaligatviu važiavusi ir į pėsčiųjų perėją įvažiavusi 49 metų moteris atsitrenkė į automobilį „Porsche“, vairuojamą 66 metų vyro. Nukentėjo dviratės transporto priemonės vairuotoja.

Apie 18 val. 09 min. Pasvalyje, Lėvens ir Statybininkų gatvių sankryžoje, iš šalutinio kelio dviračiu išvažiuodama 79 metų moteris nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio automobilio „Audi A6“, kurį vairavo 46-erių vyras. Per susidūrimą nukentėjo dviračio vairuotoja.

Apie 21 val. 30 min. Kaune, Breslaujos gatvėje, per važiuojamąją kelio dalį (ne pėsčiųjų perėja) ėjusį 13 metų berniuką kliudė automobilis „VW Passat“, vairuojamas 22 metų merginos. Nukentėjo nepilnametis.

Apie 22 val. 48 min. Vilniuje, Švitrigailos ir Panerių gatvių sankryžoje (apšviesta), į kairę degant žaliam šviesoforo signalui sukdamas automobilis „Audi A4“, vairuojamas 24 metų vyro, susidūrė su 30 metų vyro vairuojamu automobiliu „Toyota Auris“, važiavusiu tiesiai (žalias šviesoforo signalas). Nukentėjo „Toyotos“ 28 metų keleivė.

Pirminiais duomenimis, per parą – 58 eismo įvykiai, dėl neblaivaus vairuotojų kaltės – 1 (Vilniuje). Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais (briedžiu, gandrais (2), kiškiu, stirnomis) atvejų – 18.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?