Praėjusios paros avarijose sužeisti 5 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad liepos 30 d., sekmadienį, pirminiais duomenimis, užregistruoti 4 eismo įvykiai, sužeisti 5 žmonės.

 Praėjusios paros avarijose sužeisti 5 žmonės.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužeisti 5 žmonės.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-07-31 10:47

Apie 9 val. 50 min. Kaune, Vaidoto gatvėje, automobilis „Chrysler Pacifica“, vairuojamas 82 metų vyro, sukdamas į kairę, nepraleido priešpriešinio eismo juosta važiavusio 25 metų vyro vairuojamo automobilio „Peugeot 307“. Per susidūrimą nukentėjo du žmonės: pirmojo automobilio vairuotojas ir „Peugeot“ 24 metų keleivė.

Apie 16 val. 16 min. Pasvalio rajone, magistraliniame kelyje A10 Panevėžys–Pasvalys–Ryga, „Via Baltica“ ruože, automobilis „VW Multivan“ tiesiame ruože įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su krovininiu automobiliu „Mercedes-Benz“, kurį vairavo 48 metų Baltarusijos Respublikos pilietis. Sužeistas pirmojo automobilio 50 metų vairuotojas.

Apie 19 val. Elektrėnų savivaldybėje, krašto kelyje Vievis–Aukštadvaris, vairuojamo motociklo „Yamaha“ nesuvaldė ir su juo tiesiame ruože nuvažiavo nuo kelio 30 metų vyras. Per įvykį jis ir nukentėjo.

Apie 22 val. 05 min. Kaune, ties Šv. Gertrūdos ir Gimnazijos gatvių sankryža (apšviesta), į praleisti pėsčiųjų sustojusio taksi automobilio „Toyota Prius“, vairuojamo 59 metų vyro, galą atsitrenkė automobilis „VW Passat“, vairuojamas 38-erių vyro. Sužeistas taksi 30 metų keleivis.

Pirminiais duomenimis, per parą – 50 eismo įvykių, dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 4 (Kaune, Klaipėdoje, Utenoje, Raseinių rajone (Verėduvos k.).

Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais (gandrais (2), lape, šernais (2), vilku, stirnomis) atvejų – 22.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.