Aiškėja tragiškos avarijos Mažeikių r. aplinkybės: žuvęs vairuotojas bandė sprukti nuo policijos

Aiškėja aplinkybės nelaimės, kuomet susidūręs su sunkvežimiu Mažeikiu rajone žuvo automobilio „Audi A6“ vairuotojas. Policijos departamentas praneša, kad žuvęs vyras vengė patikrinimo ir bandė sprukti nuo pareigūnų.

 Įvykio vietoje.<br> Įvykio liudininko nuotr.
 Įvykio vietoje.<br> Įvykio liudininko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2023, 8:46 AM, atnaujinta Aug 8, 2023, 6:03 PM

Kaip rašoma Policijos departamento pranešime, rugpjūčio 7 d. apie 20 val. 55 min. Mažeikių r., Pašerkšnės kaime, kelio Mažeikiai – Plungė -Tauragė 17-ame km, policijos pareigūnams stabdomas nestojo automobilis „Audi A6“. Automobilio vairuotojas sprukdamas nesuvaldė automobilio, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į atvažiuojantį vilkiką „Volvo FH12“, vairuojamą vyro (gim. 1957 m.).

Nuo smūgio į sunkvežimį automobilis „Audi A6“ atšoko nuo vilkiko ir trenkėsi į policijos tarnybinį automobilį „VW Caddy“.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Audi A6“ vairuotojas (gim. 1961 m.), o vilkiko „Volvo FH12“ vairuotojas, po medikų apžiūros, gydomas ambulatoriškai.

Policijos tarnybiniu automobiliu važiavę Mažeikių r. PK pareigūnai nenukentėjo.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad žuvusiojo kūną iš sumaitoto automobilio ištraukė ugniagesiai. Pasak PAGD pranešimo, Atvykus gelbėtojams, vilkikas buvo nuvažiavęs nuo kelio, vairuotojas buvo išlipęs, medikai jį išsivežė apžiūrai.

Lengvajame automobilyje vairuotojas buvo prispaustas ir be gyvybės ženklų. Policijos ekspertams leidus, kūnas žirklių ir plėstuvų pagalba iškeltas iš automobilio. 

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.