Trečiadienis šalies keliuose: užfiksuotas 51 eismo įvykis, nukentėjo 10 žmonių

Rugpjūčio 9-ąją, trečiadienį, pirminiais duomenimis, užregistruoti 9 įskaitiniai eismo įvykiai. Per juos sužeista 10 žmonių, tarp kurių 2 nepilnamečiai (dviračio vairuotojas, keleivis). Viename įvykyje nukentėjo 2 žmonės.

Eismo įvykis.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Eismo įvykis.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lietuvos kelių policijos tarnyba

Aug 10, 2023, 12:17 PM

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT), miestuose – 7 įvykiai (Vilniuje ir Šiauliuose – po 2, Kėdainiuose, Klaipėdoje, Prienuose). Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 5, užvažiavimų ant pėsčiųjų – 2, po 1 atvejį – transporto priemonės nuvažiavimas nuo kelio, susidūrimas su gyvūnu. Esant šlapiai kelio dangai įvyko 2 eismo įvykiai.

Apie 7 val., lyjant, Klaipėdoje, Pramonės ir Lypkių gatvių sankryžoje, iš šalutinio kelio išvažiuodamas automobilis „Volvo S60“ nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „BMW 3ER Reihe“, vairuojamo 25 metų vyro, ir su juo susidūrė. Nukentėjo „Volvo“ 46 metų vairuotoja.

Apie 7.15 val., lyjant, Kalvarijos savivaldybėje, magistraliniame kelyje A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai („Via Baltica“ ruožas), tiesiame ruože nuo kelio nuvažiavo krovininis automobilis „DAF“. Nukentėjo 32 metų vairuotojas, Tadžikistano pilietis.

Apie 7.50 val. Vilniuje, Samanų ir Žvaigždikių gatvių sankryžoje, 41 metų vyro vairuojamas automobilis „Volkswagen Passat“, važiuodamas šalutiniu keliu, susidūrė su pagrindiniu keliu iš dešinės važiavusiu automobiliu „Honda Jazz“. Nukentėjo šį automobilį vairavusi 62 metų moteris.

Apie 10.11 val. Vilniuje, Vakariniame aplinkkelyje, 33 metų Uzbekistano piliečio vairuojamas krovininis automobilis „DAF“, persirikiuodamas iš trečiosios eismo juostos į antrąją, kliudė automobilį „Mazda“, vairuojamą 52 metų moters, kuris kelis kartus atsitrenkė į kelio atitvarus. Nukentėjo „Mazdos“ 15 metų keleivė.

Apie 10.30 val. Šiauliuose, Architektų gatvėje, susidūrė automobiliai „Opel Meriva“ ir Audi Q5“, nukentėjo vairuotojai, 69-erių vyras ir 34-erių moteris.

Apie 12 val. Kėdainiuose, J. Basanavičiaus gatvėje, atbulas važiuodamas nenustatytas automobilis kliudė už jo stovėjusią 56 metų moterį, ji nukentėjo.

Apie 15.20 val. Prienuose, Kęstučio ir Šlaito gatvių sankryžoje, automobilis „Nissan Qashqai“, vairuojamas 50 metų moters, išvažiuodamas iš šalutinio kelio ir sukdamas į dešinę, susidūrė su jai iš dešinės šaligatviu važiavusiu dviračiu. Nukentėjo juo važiavęs 15 metų paauglys.

Apie 17.15 val. Šiauliuose, Trakų gatvėje, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, motociklas KTM, vairuojamas 16 metų paauglio, partrenkė pėsčiąjį. Nukentėjo 66 metų vyras. Nepilnametis teisę vairuoti turi, segėjo saugos šalmą.

Apie 18.29 val. Klaipėdos rajone, Vėžaičiuose, Gargždų gatvėje, po susidūrimo su į važiuojamąją kelio dalį staiga įbėgusia stirna apvirto motociklas „Harley Davidson“. Sužeistas motociklo 28 metų vairuotojas. Gyvūnas nugaišo.

Per parą, pirminiais duomenimis, – 51 eismo įvykis, dėl neblaivaus vairuotojo kaltės – 1 (Palangoje, Liepojos plente). Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais (barsuku, briedžiu, stirnomis) atvejų – 18.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.