Sekmadienio avarijose žuvo žmogus, dar 3 buvo sužaloti

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad rugpjūčio 13 d., sekmadienį, pirminiais duomenimis, užregistruoti 2 įskaitiniai eismo įvykiai. Žuvo 1 žmogus, 3 sužeisti.

 Sekmadienio avarijose žuvo žmogus, dar 3 buvo sužaloti.<br> A.Vaitkevičiaus nuotr.
 Sekmadienio avarijose žuvo žmogus, dar 3 buvo sužaloti.<br> A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2023, 11:36 AM

Apie 13 val. 50 min. Vilniaus rajone, rajoniniame kelyje Joniškis–Dubingiai–Dirmeitai–Paberžė, žvyrkelio vingiuotoje įkalnėje, automobilis „Citroen C6“, vairuojamas 31 metų vyro, susidūrė su priešpriešiais važiavusiu „VW Polo“, šis automobilis nuvažiavo nuo kelio. Žuvo „Volkswageno“ 75 metų vairuotojas, sužeista 71 metų keleivė (paguldyta į ligoninę).

Apie 8 val. 20 min. Varėnos rajone, rajoniniame kelyje Varėna–Marcinkonys–Druskininkai, automobilis „VW Passat“, vairuojamas girto 34 metų vyro (0,51 promilės), lenkimo metu, įvažiavęs į priešpriešinio eismo juostą, susidūrė su kitu to paties modelio automobiliu. Nukentėjo šio automobilio 55 metų vairuotojas (paguldytas į ligoninę) ir 53-ejų keleivė.

Apie 14 val. 42 min. Šilutėje, Pramonės gatvėje, šaligatviu elektriniu paspirtuku važiuodamas 16 metų paauglys tiesiame ruože jo nesuvaldė ir griuvo. Nukentėjęs neblaivus nepilnametis (0,59 promilės) nuvežtas į ligoninę.

Apie 17 val. Šiaulių rajone, Beržynės kaime, Sodų gatvėje, įmonės teritorijoje, atbulas važiuodamas teleskopinis krautuvas „Kramer 580“, vairuojamas 38-erių vyro, kliudė už jo buvusį žmogų. Nukentėjo 63 metų vyras.

Per parą, pirminiais duomenimis, – 60 eismo įvykių. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 3 (Panevėžyje, Šiaulių rajone (Gruzdžių mstl.), Varėnos rajone (rajoniniame kelyje Varėna–Marcinkonys–Druskininkai).

Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais (briedžiu, gandru, elniu, lape, šernu, stirnomis) atvejų – 16.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.