Gaisras Vilkaviškio rajone: sudegė garažas, ūkinis pastatas, automobilis, paršiukai, kalakutai, medžio briketai, anglys

Vilkaviškio rajone antradienį kilus gaisrui, sudegė kelis pastatai, automobilis, sodo įrankiai, medžio briketai, anglys, kiti daiktai, taip pat paršiukai, kalakutai, pranešė ugniagesiai.

Pagalbos numeris 112.<br>A.Vaitkevičiaus aociatyvi nuotr.
Pagalbos numeris 112.<br>A.Vaitkevičiaus aociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 16, 2023, 12:55 PM

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) duomenimis, apie 14 val. 52 min. pranešta, kad Klampučių kaime, Žiedo gatvėje, dega garažas. Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, kad atvira liepsna dega garažas ir ūkinis pastatas.

Gaisro metu sudegė garažas, jo viduje buvęs automobilis „Opel Corsa“, 3 dviračiai, automobilio priekaba, vejos pjovimo traktorius, žoliapjovė ir kiti sodo įrankiai.

Taip pat, PAGD duomenimis, sudegė prie garažo priblokuota medinė malkinė, joje buvusios malkos, 3 tonos medžio briketų, 2 tonos anglies. Nudegė mūrinio ūkinio pastato šiferio stogas, vietomis perdegė medinė perdanga, sudegė trys paršiukai, 7 kalakutai, 300 kilogramų šiaudų.

Kaip pranešė ugniagesiai, sudegė ir prie ūkinio pastato priblokuotas medinis sandėliukas, jame buvusi automobilio priekaba ir statybinės medžiagos. Ugniagesiams pavyko išsaugoti sandėliuke buvusį automobilį, išnešti 4 dujų balionus.

Taip pat pavyko išsaugoti gyvenamąjį namą, stoginėje stovėjusius du traktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.