Praėjusią parą Marijampolės, Mažeikių ir Rokiškio rajonuose rasta sprogmenų

Praėjusią parą Marijampolės, Mažeikių ir Rokiškio rajonuose rasta sprogmenų, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Išminavimas.<br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Išminavimas.<br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2023, 10:40 AM

PAGD duomenimis, apie 10 val. pranešta, kad Liudvinavo seniūnijoje, Kūlokų kaime, Ąžuolyno gatvėje, laukuose, rastas sprogmuo, įvestas planas „Skydas“. Atvykę išminuotojai Antrojo pasaulinio karo laikų (76 mm) artilerijos sviedinį sunaikino vietoje.

Anot PAGD, 14 val. 9 min. gautas pranešimas iš policijos, kad Rokiškio rajone, Kavoliškio kaime, Melioratorių gatvėje, rasta sprogmuo, įvestas planas „Skydas“. Ugniagesiai budėjo įvykio vietoje, kol atvyko išminuotojai. Jie karjere sunaikino rastą minosvaidžio miną.

Ugniagesiai praneša, kad 15 val. 1 min. policija informavo apie rastą sprogmenį Mažeikių rajone, Pikelių miestelyje, Lūšės ir Ąžuolų gatvių sankirtoje. Ugniagesiai pabudėjo įvykio vietoje iki kada atvyko išminuotojai ir artilerijos sviedinį išsivežė sunaikinimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.