Praėjusios paros avarijose nukentėjo 7 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad spalio 10-ąją, antradienį, pirminiais duomenimis, užregistruoti 7 įskaitiniai eismo įvykiai. Sužeisti 7 žmonės (3 nepilnamečiai). Miestuose – 5 eismo įvykiai (Vilniuje – 3, Šiauliuose, Jonavoje).

 Praėjusios paros avarijose nukentėjo 7 žmonės.<br> A.Vaitkevičiaus nuotr.
 Praėjusios paros avarijose nukentėjo 7 žmonės.<br> A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2023, 11:04 AM

Apie 7 val. 30 val. Šiauliuose, Sodo gatvėje, nenustatytas automobilis kliudė mažametį pėsčiąjį, pirminiais duomenimis, įbėgusį į važiuojamąją kelio dalį. Nukentėjo 9 metų berniukas.

Apie 12 val. Vilniaus rajone, Riešės kaime, autobusas „Setra“, vairuojamas 49 metų vyro, kliudė 8 metų berniuką, jis per įvykį nukentėjo.

Apie 13 val. 50 min. Jonavoje, J.Ralio gatvėje, maršrutinio autobuso „Iveco“ 65 metų vairuotojas staigiai stabdė, nes, pirminiais duomenimis, automobilis „Citroen C4“ rikiavosi į jo eismo juostą. Tuo metu autobuso salone, ėjęs sėstis, pargriuvo ir nukentėjo 75 metų keleivis.

Apie 16 val. 22 min. Vilniuje, Šiaurės gatvėje, iš šalutinio kelio išvažiavęs automobilis „Toyota Avensis“ kliudė pagrindiniu keliu važiavusį 24 metų moters vairuojamą automobilį „BMW 5ER Reihe“. Sužeista „Toyotos“ 58 metų vairuotoja.

Apie 16 val. 43 min. Vilniuje, Pamėnkalnio gatvėje, automobilis „Toyota Avensis“, vairuojamas 33 metų vyro, išvažiuodamas iš kiemo, susidūrė su šaligatviu važiavusiu elektriniu dviračiu. Jį vairavo ir nukentėjo 17 metų vaikinas.

Apie 17 val. 53 min. Vilniuje, Loretos Asanavičiūtės gatvėje, ties Laisvės prospektu, automobilis „Volvo XC60“, vairuojamas 40 metų moters, kliudė ėjusį 33 metų vyrą, Baltarusijos Respublikos pilietį, jis nukentėjo.

Apie 21 val. Zarasų rajone, Midolkų kaime, su į važiuojamąją kelio dalį įbėgusiu briedžiu susidūrė automobilis „Volksvagen Passat“. Nukentėjo ir į ligoninę stebėti paguldytas 63 metų vairuotojas.

Apie 19 val. 25 min., lyjant, Gargžduose (Klaipėdos r.), Statybininkų take, elektrinio paspirtuko nesuvaldė, su juo griuvo ir nukentėjo neblaivus 55 metų vyras (1,78 promilės).

Pirminiais duomenimis, per parą – 58 eismo įvykiai, dėl neblaivių vairuotojų kaltės neįvyko nė vieno.

Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais (briedžiais (2), medžiokliniais šunimis, paukščiais (2), stirnomis, šešku, šernu) atvejų – 22. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.