Klaipėdos rajone susidūrė du sunkvežimiai: nukentėjo du žmonės, sustojo eismas

Antradienio rytą Klaipėdos rajone įvyko didelė avarija. A13 kelyje susidūrus dviem sunkvežimiams nukentėjo du žmonės, sustojo eismas.

Avarija A13 kelyje.<br>Lrytas.lt fotomontažas./Facebook/Klaipėdos reidai nuotr.
Avarija A13 kelyje.<br>Lrytas.lt fotomontažas./Facebook/Klaipėdos reidai nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2023, 9:32 AM, atnaujinta Oct 17, 2023, 2:02 PM

Kaip naujienų portalui lrytas.lt pasakojo Klaipėdos apskrities VPK, pranešimas apie avariją A13 kelyje gautas maždaug 7 val. 38 min.

Pranešta, jog kelyje, važiuojant nuo Palangos, susidūrė sukvežimis ir savivertis. Pirminiais duomenimis, vienas jų užtvėrė kelią nuo Palangos, kitas nuvažiavo nuo važiuojamosios dalies.

Kaip Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) pasakojo naujienų portalui, į įvykio vietą atvykę ugniagesiai panaudojo hidraulinę įrangą, jog išlaisvintų vieną iš vairuotojų.

Preliminaria informacija, per avariją nukentėjo du žmonės.

Po pietų šiokią tokią informaciją apie šį įvykį oficialiai išplatino ir Klaipėdos apskrities VPK. Kaip rašoma policijos pranešime, spalio 17 d., apie 7 val. 38 min., kelyje A13, 1973 m. gimusio blaivaus vyro vairuojamas sunkiasvoris automobilis „Mercedes-Benz“ su priekaba, važiuodamas nuo Jakų žiedo Palangos link, atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį savivartį, kurį vairavo 1966 m. gimęs blaivus vyras.

Po smūgio savivartis nuvažiavo nuo kelio, o sunkiasvoris automobilis „Mercedes“ trenkėsi į atitvarus ir pro juos išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą.

Abu vairuotojai perduoti GMP medikams.

Įvykio aplinkybės tikslinamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.