Kaune užsiliepsnojus namui, vyras apdegė ranką ir koją

Kaune penktadienio naktį name kilusio gaisro metu vyras nudegė ranką ir koją, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Gaisras. <br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Gaisras. <br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2023, 11:54 AM, atnaujinta Nov 16, 2023, 11:55 AM

PAGD duomenimis, 00 val. 59 min. gautas pranešimas, kad Kiškių gatvėje, dega automobilis. Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, pastato stogas degė atvira liepsna.

Gaisras kilo prie namo esančioje automobilių stoginėje, kurioje buvo laikomi du vasarinių automobilio padangų komplektai. Anot PAGD, gaisras nuo padangų namo siena išplito ant stogo, degė stogo apšiltinimo medžiaga. Gaisro metu apdegė prie namo priblokuota medinė automobilių stoginė, termiškai paveikta jos viduje buvusi aplinkos priežiūros technika, apdegė namo siena ir jos šiltinimo medžiaga.

Nuardyta dalis stogo dangos ir jos šiltinimo medžiagos, vandeniu sulietas namo vidus ir jame esantys namų apyvokos daiktai.

Kaip skelbė PAGD, namo savininkas apdegė dilbio ir dešinės kojos srityse (pagalba suteikta vietoje, į gydymo įstaigą nevyko). Pastate buvo ir suveikė priešgaisrinė signalizacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.