Druskininkiečiams pasigedus įprastai triukšmingų kaimynų, pareigūnai jų name rado tris kūnus

Druskininkų policija aiškinasi kraupaus įvykio aplinkybes. Apleistame name radus tris mirusių žmonių kūnus, pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Kūnai aptikti vietos gyventojams pasigedus įprastai triukšmingų kaimynų.

Stop juosta, policija.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Stop juosta, policija.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2023, 8:42 AM, atnaujinta Nov 23, 2023, 9:34 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, lapkričio 22 d. apie 12 val. 10 min. Druskininkuose, Sveikatos g., apleisto namo skirtingose patalpose, rasti trijų mirusių žmonių kūnai.

Pasak policijos, pirminiais duomenimis, mirusieji jau identifikuoti. Tai greičiausiai yra 1964 m. gimusi moteris, 1971 m. ir 1975 m. gimę vyrai.

Kūnai be išorinių smurto žymių. Tačiau nuo ko viename pastate mirė trys žmonės, kol kas nežinoma. 

Pasak Alytaus apskrities VPK atstovės Kristinos Janulevičienės, radus kūnus buvo spėliojima, kad žmonės galėjo mirti apsinuodiję smalkėmis arba išgėrę kokio nors neaiškaus skysčio. Tačiau kol kas tai tik spėlionės, o tikslią trijų žmonių mirties priežastį dabar turės nustatyti teismo medicinos ekspertai.

Pasak Alytaus apskrities policijos atstovės, pareigūnus į įvykio vietą iškvietė vietos gyventojai. Jie pranešė, kad kaimynų namo durys jau kelias dienas yra atidarytos, bet žmonių nesimato.

Kaimynų susirūpinimą namo gyventojais kėlė ir tai, kad įprastai čia būdavo triukšminga, o dabar kelias dienas vyravo neįprasta ramybė.

Atvykę policijos patruliai užėjo į namą ir čia rado tris mirusius žmones.

Pasak K.Janulevičienės, namas apleistu vadinamas, greičiausiai, dėl to, kad jis buvo prastai prižiūrimas. Tačiau žmonės daugybę metų čia gyveno nuolat. Pareigūnai šį adresą žinojo ir čia yra ne kartą važiavę. Kaimynai skųsdavosi dėl namo gyventojų girtavimo, triukšmo, buvo iškvietimų ir dėl smurto. 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Pareigūnai bando išsiaiškinti įvykio smulkmenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.