Iš Talino keleivius vežęs autobusas autostradoje ties Širvintomis nuslydo nuo kelio ir trenkėsi į atitvarus

Širvintų rajone avariją patyrė autobusas, vežęs keleivius iš Talino į Minską. Žmonės per incidentą nenukentėjo, tačiau autobusas apdaužytas, apdaužyti ir greta kelio įrengti atitvarai.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-15 08:56, atnaujinta 2024-01-15 10:02

Pranešimas apie nelaimę gautas ankstų pirmadienio rytą. Apie 4 val. 45 min. pagalbos telefonu paskambinęs vyras prisistatė tarptautiniu maršrutu važiuojančio autobuso vairuotoju ir sakė, kad kelyje A2 (autostrada Panevėžys-Vilnius) važiuodamas Vilniaus link, ties nusukimu į Širvintas, nesuvaldė savo transporto priemonės ir nuslydo į žalią skiriamąją juostą.

Pasak pranešimo, žmonės per incidentą nenukentėjo.

Atvykus policijai paaiškėjo, kad maršrutu Talinas-Pernu-Minskas važiavusį autobusą vairavo Baltarusijos pilietis (gim. 1983 m.). Vyras slidžiame kelyje neatsižvelgė ir oro sąlygas, kelio dangos būklę, todėl nepasirinkęs saugaus greičio nesuvaldė transporto priemonės ir nuslydęs nuo kelio trenkėsi į atitvarus.

Per avariją žmonės nenukentėjo, tačiau autobusas apdaužytas, apgadinti ir žaliojoje skiriamojoje juostoje įrengti atitvarai.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.