Nuo daugiabučio nukritęs sniegas Vilniuje sudaužė „Audi“ stiklą – namo administratoriai savininkui patarė tvarkingiau parkuotis

Atšilus orui, vairuotojai turėtų atsargiau parkuoti savo automobilius, kad nuo stogų krentantis sniegas ar ledo luitai neapgadintų transporto priemonių. Toks incidentas antradienį jau įvyko Vilniuje.

 Incidentas Savanorių pr. Vilniuje.<br> Įvykio liudininko nuotr.
 Incidentas Savanorių pr. Vilniuje.<br> Įvykio liudininko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2024, 2:36 PM

Pranešimas apie incidentą Vilniaus policijoje antradienį gautas apie 11 val. 11 min. Pareigūnus išsikvietęs vyras sakė, kad nuo daugiabučio stogo Savanorių pr. nukritęs sniegas suskaldė automobilio „Audi A6“ priekinį stiklą.

Atvykę pareigūnai informaciją patvirtino. Automobilio „Audi A6“ priekinis stiklas buvo suskaldytas, automobilis buvo padengtas sniegu.

Paaiškėjo, kad automobilio savininkas (gim. 1979 m.) neturi kasko draudimo. 

Pareigūnai susisiekė su namą administruojančios bendrovės administratore ir ją informavo apie įvykusį incidentą bei gyventojo patirtus nuostolius. Tačiau administratorė bendrovės kaltės pripažinti nenorėjo. Ji sakė, kad automobilio savininkas parkuodamas savo transporto priemonę turėtų laikytis parkavimosi taisyklių.

Išgirdęs, kad namą administruojanti bendrovė kaltės nenori priimti, automobilio savininkas padėkojo pareigūnams ir sakė toliau problemą spręsiantis pats.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.