Dėl statybose rasto sprogmens policija buvo visiškai sustabdžiusi eismą vienoje judriausių Vilniaus gatvių Sutriko visuomeninio transporto eismas

Vilniuje statybininkams atkasus į karo laikų sprogmenį panašų daiktą Vilniuje įvestas planas „Skydas“ ir kuriam laikui buvo visiškai sustabdytas eismas Ukmergės g. dalyje ties nusileidimu nuo kalno. Transporto eismą policija kreipė aplinkkeliais. Dėl incidento sutriko visuomeninio transporto eismas.

 Policija Ukmergės g. nukreipinėja eismą aplinkkeliais.<br> Fcebook/Margaritos R. nuotr.
 Policija Ukmergės g. nukreipinėja eismą aplinkkeliais.<br> Fcebook/Margaritos R. nuotr.
 Ištuštėjusi Ukmergės g. <br> judu.lt nuotr.
 Ištuštėjusi Ukmergės g. <br> judu.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 4, 2024, 11:19 AM, atnaujinta Mar 4, 2024, 1:47 PM

Pranešimas apie sprogmenį pirmadienį gautas apie 10 val. 09  min. Paskambinęs darbų vadovas sakė, kad statybose vykdant kasimo darbus atkastas į karo laikų sprogmenį panašus daiktas. Tikėtina, kad radinys yra su sprogdikliu.

Darbų vadovas sakė, kad aptikus sprogmenį darbai sustabdyti, visi atsitraukė ir laukia operatyvinių tarnybų.

Gavus pranešimą į įvykio vietą nusiųsti ugniagesiai, policijos patruliai ir greitosios pagalbos medikai.

Apie 10 val. 25 min. įvestas planas „Skydas“. Policija visiškai sustabdė eismą Ukmergės g. ties įvykio vieta. Tai viena judriausių sostinės gatvių, eismas buvo kreipiamas aplinkkeliais tiek važiuojant miesto centro link, tiek ir kylant į kalną.

Dėl incidento sutriko visuomeninio transporto eismas.

„Uždarytas eismas Ukmergės g. ties Ozo g. viaduku, eismas nukreipinėjamas Ozo ir kitomis gatvėmis. Dėl sustabdyto eismo, į abi puses negali pravažiuoti 3G, 5, 24, 52, 56, 87 autobusai. Esant galimybei rekomenduojame rinktis kitus maršrutus“, – socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė Vilniaus susisiekimo paslaugos „Judu“.

Į įvykio vietą iškviesti išminuotojai.

Prieš pat vidurdienį eismas Ukmergės g. buvo atnaujintas. Tuo tarpu išminuotojai įvertinę tai, kad radinys kelia pavojų, sprogmenį su policijos palyda išvežė į greta sostinės esantį karjerą ir čia saugiai sunaikino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.