Tauragės policijos komisariate staiga mirė sulaikytas Šiaulių rajono gyventojas

Tauragės policijos komisariate pradėtas ikiteismini tyrimas mirties priežasčiai nustatyti, per kurį bus bandoma išsiaiškinti, dėl kokių priežasčių staiga mirė čia atvežtas sulaikytas girtas vyras.

 Žvakutė, policijos sulaikymo patalpa.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Žvakutė, policijos sulaikymo patalpa.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 5, 2024, 10:08 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, kovo 4 d. apie 22 val. 56 min. Tauragėje, Gedimino g., Tauragės apskrities VPK laikino sulaikymo patalpoje, mirė vyras (gim. 1974 m.).

Vyriškis į policijos komisariatą trumpam buvo pristatytas už tai, kad viešoje vietoje pasirodė girtas. Po sulaikymo jam buvo nustatytas 2,18 prom. girtumas.

Kaip lrytas.lt informavo Tauragės apskrities VPK atstovė Lina Banienė, vyriškis buvo smarkiai apsvaigęs, jis nesiorientavo aplinkoje, kalbėjo nerišliai. 

Sulaikytas vyriškis agresyvus nebuvo ir su pareigūnais nekonfliktavo.

Atvežtam į policiją vyrui staiga pasidarė bloga. Pareigūnui iškvietė greitosios pagalbos medikus, šie atvykę vyriškį bandė gaivinti, vėliau buvo konstatuota jo mirtis.

Pirminiais duomenimis, vyras savo gyvenamąją vietą buvo deklaravęs ne Tauragės apskrityje, o Šiaulių rajone. Pareigūnams iki šiol jis nebuvo žinomas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Kūnas perduotas teismo medicinos ekspertams, kurie turėtų nustatyti, dėl ko tiksliai vyriškis mirė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.