Kaune – mįslinga 24 metų merginos mirtis: rasta negyva savo bute

Kaune neaiškiomis aplinkybėmis užgesus 24 merginos gyvybei, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mirties priežasties nustatymo. Tai naujienų portalui lrytas.lt trečiadienį patvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisarato Komunikacijos skyriaus vedėja Odeta Vaitkevičienė.

 Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl 24 metų merginos mirties priežasties nustatymo. <br> M. Patašiaus asociatyvioji nuotr. 
 Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl 24 metų merginos mirties priežasties nustatymo. <br> M. Patašiaus asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2024, 11:06 AM, atnaujinta Mar 13, 2024, 2:58 PM

Jauna kaunietė vėlų antradienio vakarą buvo rasta negyva savo namuose, esančiuose Geležinio Vilko gatvėje.

Apie pusę vienuoliktos pagalbą iškvietė jaunuolis, prieš tai skambinęs į jos buto duris. Mergina neatsiliepė ir telefonu.

Sunerimęs vaikinas pranešė, kad durų neatidariusiai draugei galimai pablogėjo sveikata.

Ugniagesiai gelbėtojai iš septinto aukšto balkono nusiledo į balkoną, esantį aukštu žemiau ir iš jo pateko į butą, kuriame gyveno mergina.

Į vidų įleistas merginos draugas, greitosios pagalbos medikai ir policijos pareigūnai, aptiko ją be gyvybės ženklų.

Kaunietė buvo rasta kambaryje, lovoje. Aplinkui nesimatė jokių daiktų, iš kurių būtų galima spręsti, kokios priežastys galėjo sukelti tragediją. 

Medikai konstatavo merginos mirtį.

Akivaizdžių smurto žymių ant kūno nebuvo aptikta, tačiau tikslų atsakymą, ar mirtis nebuvo smurtinė, pareigūnams pateiks medicinos ekspertai.

Pirminė mirties priežastis turėtų būti nustatyta artmiausiomis dienomis, tačiau galbūt prireiks atlikti išsamesnį tyrimą, kuris truks ne vieną mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.