456 įmonėms finansavimui skirta priemonė „Inočekiai LT“

2014 m. paraiškas inovaciniam čekiui gauti pateikė 948 įmonės (prašomas finansavimas – 4,23 mln. Eur), iš jų 456 gavo finansavimą.

„Inočekiai LT“ – tai priemonė, kurios tikslas yra didinti šalies ūkio konkurencingumą.
„Inočekiai LT“ – tai priemonė, kurios tikslas yra didinti šalies ūkio konkurencingumą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2015, 1:03 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 2:00 PM

Projektams skirta 2,03 mln. Eur, įmonių nuosavas indėlis sudaro 0,52 mln. Eur (įmonės vidutiniškai prisidėjo 20,9 proc.).

Finansavimą gavusios įmonės galėjo pasirinkti joms tinkamą tyrimą iš 1812 paslaugų, kurias teikė 43 valstybinės ir nevalstybinės mokslo ir studijų institucijos visoje Lietuvoje. Pasirinktos paslaugos sudarė: taikomuosius mokslinius tyrimus (43,2 proc.), eksperimentinės plėtros darbus (43 proc.) bei technines galimybių studijas (13,8 proc.).

Inočekiai LT“ – tai priemonė, kurios tikslas yra didinti šalies ūkio konkurencingumą, verslo produktyvumą ir aukštos pridėtinės vertės verslo lyginamąją dalį, skatinti smulkiojo ir vidutinio verslo (SVV) subjektus vykdyti inovacinę veiklą, skatinti mokslo ir verslo bendradarbiavimą.

Priemonė skirta inovacinę veiklą pradedantiesiems ar vykdantiems smulkiojo ir vidutinio verslo (SVV) subjektams, pagal kurią jie gali gauti nustatyto dydžio tikslinę finansinę paramą paslaugoms iš mokslo ir studijų institucijų įsigyti. Šios priemonės pagrindinis bruožas – „greiti pinigai verslui“, t.y. greitai gaunama parama moksliniams tyrimams ir technologiniai plėtrai, supaprastinant paramos gavimo procedūras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.