Verslas ir mokslas skatinamas bendradarbiauti

Projekto „Technologijos ir mokslas inovatyviam verslui“ veiklos skatina verslo ir mokslo bendradarbiavimą, technologijų perdavimą, mokslo ir tyrimų rezultatų komercinimą, intelektinės nuosavybės apsaugą. Projektu siekiama sumažinti inovatyvaus verslo pradžios riziką bei paskatinti inovatyvių įmonių kūrimąsi, naujų produktų/paslaugų pateikimą į rinką, suaktyvinti Lietuvos dalyvavimą tarptautinėse mokslinių tyrimų ir technologijų plėtros (MTTP) ir inovacinės veiklos programose. Projekto veiklos tai pat orientuotos į aktyvų MTTP ir inovacijų veiklų plėtojimą jau veikiančiose įmonėse.

Projekto „Technologijos ir mokslas inovatyviam verslui“ veiklos skatina verslo ir mokslo bendradarbiavimą.
Projekto „Technologijos ir mokslas inovatyviam verslui“ veiklos skatina verslo ir mokslo bendradarbiavimą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2015, 10:24 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 3:47 PM

Įgyvendinant Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūros (MITA) koordinuojamas projekto veiklas, buvo konsultuota 2810 unikalių SVV subjektų skirtinguose regionuose, jiems suteikta 6000 konsultacijų, iš jų 270 konsultacijos intelektinės nuosavybės vadybos įmonėse klausimais; 200 idėjų analizės ir vertinimo ekspertinės paslaugos, 50 rinkos analizių, taip pat atlikta 20 ekspertinių konsultacijų dėl tarptautinių MTEP ir inovacinių projektų paraiškų. Intelektinės nuosavybės vadybos konsultacijų įmonėse pasekoje pateiktos 20 tarptautinių patentinių paraiškos ir 41 tarptautinio pramoninio dizaino paraiškų. Pasinaudoję projekto darbuotojų konsultacijomis, projekto metu įsikūrė 37 naujos technologinės įmonės, sukurta 19 naujų produktų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.