Ispanijos policija atliko kratą valdančiosios partijos būstinėje

Ispanijos policija,

Šiuo metu vyksta tyrimas dėl spėjamai neteisėtų sąskaitų, kurias valdė buvęs partijos iždininkas Luisas Barcenas.<br>„Reuters“ nuotr.
Šiuo metu vyksta tyrimas dėl spėjamai neteisėtų sąskaitų, kurias valdė buvęs partijos iždininkas Luisas Barcenas.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

DPA, ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 20, 2013, 9:14 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:56 PM

Pareigūnai per 14 valandų trukusią akciją ieškojo įkalčių, kad pastato renovacijai buvo naudojamos nelegalios lėšos, penktadienį pranešė partijos atstovas. Ar krata buvo sėkminga, duomenų nėra.

Šiuo metu vyksta tyrimas dėl spėjamai neteisėtų sąskaitų, kurias valdė buvęs partijos iždininkas Luisas Barcenas. Jis yra pripažinęs, kad partijos funkcionieriams perdavė milijonines grynųjų pinigų sumas, gautas iš verslininkų, kurie užsiima statybomis. Kaltinimai susiję su 2005-2011 metų laikotarpiu.

Premjeras M.Rajoy ir kiti aukšti PP atstovai tiesiogiai į tyrimą nėra įtraukti. Jie neigia netinkamai elgęsi. Skandalui iškilus į viešumą, smarkiai krito M.Rajoy populiarumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.