Lordas sėdo į kalėjimą už tai, kad 22 metus mušė savo žmoną

Bristolio teismas nuteisė dvejus

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-07 17:30, atnaujinta 2018-02-16 14:08

E.Somersetas yra prancūziškos Plantagenet dinastijos, valdžiusios Angliją XII-XIV amžiuose, palikuonis.

Be laisvės atėmimo bausmės, 55 metų lordas Edwardas gavo nurodymą nesiartinti prie sutuoktinės. Pati ledi Caroline dabar yra Australijoje. Manoma, kad netrukus sutuoktiniai įformins skyrybas.

Kaip nustatė tyrėjai, aristokratas mušė savo žmoną nuo 1990 iki 2012 metų. Jis pripažino savo kaltę dėl keturių epizodų. Moteris būdavo sumušama iki kraujosruvų, vyras pešdavo jai plaukus, o kartą sulaužė rankos pirštą. Ledi Karolina ne sykį turėjo kreiptis į gydytojus.

Lordas E.Somersetas paprastai mušdavo savo žmoną apsvaigęs nuo alkoholio arba narkotikų. Pirmą kartą jis užpuolė sutuoktinę per kivirčą. 2011 metais vyras smarkiai sužeidę jai koją, kai ledi Caroline pasipiktino sutuoktinio meilužės pasirodymu jų namuose.

E.Somersetas vedė Caroline Davidson 1982 metais. Iš pradžių šeima gyveno Niujorke, bet, gimus pirmajai dukteriai, grįžo į Angliją ir įsikūrė Badmintono dvare Glosteršyro grafystėje. Sutuoktiniai turi dvi dukteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.